[quote=jano35]hali
nekem minden tetszik ami szép, formás!Mit tudok küldeni?Ahhoz hasonlókat,amit eddig láttál...[/quote]már megint el tűntek a képeid mi van?????????????
[quote=misikotayy]Szép mellei vannak a te asszonykádnak is! Lehetne velük játszani! Grat hozzá! Ment az 5 pont![/quote]köszi én is értékelem a te képeidet mert nekem is tetszenek azok a brutális szépségek ilyenek között szeretnék meghalni szép halál lenne.
köszi én is értékelem a te képeidet mert nekem is tetszenek azok a brutális szépségek ilyenek között szeretnék meghalni szép halál lenne.
[quote=jano35]hali!
vagy annyira azért nem tetszik?[/quote]te most,hogy van, az egyik fórumon linát fikázod velem meg képeket cserélnél.most tetszi-e a vénuszi idomok vagy nem,mert én jobban szeretem és nem jelenti azt,hogy nem tetszenek a te képeid.mit tudsz küldeni???????
te most,hogy van, az egyik fórumon linát fikázod velem meg képeket cserélnél.most tetszi-e a vénuszi idomok vagy nem,mert én jobban szeretem és nem jelenti azt,hogy nem tetszenek a te képeid.mit tudsz küldeni???????
[quote=jano35]hali!
nagyon lóg az asszony csöcse?[/quote]hali jano
annyira nem lóógnak még a csöcsei rá verném a spermámat és utána leszophatná a faszomat,mert az úgy jól esne
hali jano
annyira nem lóógnak még a csöcsei rá verném a spermámat és utána leszophatná a faszomat,mert az úgy jól esne