Nagyon tetszenek a fotók, különösen nagy átéléssel szemléltem a térd-könyök pozitúrában elkövetett képsorokat! (Kedvenc pozitúrám!)Jól sikerültek! Kívánok sok-sok örömteli orgazmust nektek!
Nagyon tetszenek a fotók, különösen nagy átéléssel szemléltem a térd-könyök pozitúrában elkövetett képsorokat! (Kedvenc pozitúrám!)Jól sikerültek! Kívánok sok-sok örömteli orgazmust nektek!
nincs is annál jobb érzés,mikor arra ébred az ember,hogy egy jó nő szopja a faszát!!!
ezt mindenkinek csak ajánlani tudom!!
csak így tovább baby!
a lányok nagytöbbsége példát vehet... :D
remélem alaposan kiszívtad...ha szeretnél magadban még egy kemény faszt,csak szólj és ott termek! :D
nincs is annál jobb érzés,mikor arra ébred az ember,hogy egy jó nő szopja a faszát!!!
ezt mindenkinek csak ajánlani tudom!!
csak így tovább baby!
a lányok nagytöbbsége példát vehet... :D
remélem alaposan kiszívtad...ha szeretnél magadban még egy kemény faszt,csak szólj és ott termek! :D
Egyszerünen gyönyönzörü!
Csak az a baj hogy nem az èn faszomon ülsz!!
Szivesen kinyalnàlak majd tövig belèdnyomnàm a faszomat!
Vègül a szàdba èlveznèk,ès addig szopnàd mig eggy csep lenne benne!!
Egyszerünen gyönyönzörü!
Csak az a baj hogy nem az èn faszomon ülsz!!
Szivesen kinyalnàlak majd tövig belèdnyomnàm a faszomat!
Vègül a szàdba èlveznèk,ès addig szopnàd mig eggy csep lenne benne!!
[quote=szexyke][quote=elgato][quote=szexyke]szexyke fóruma. Ide várjuk a véleményeket a képeiről.[/quote]
Tele élvezném a szádat édes.....[/quote]
Tele szokták :)[/quote]
Gondoltam édes,az lenne a baj ha nem ugy lenne.....
Gondoltam édes,az lenne a baj ha nem ugy lenne.....
Egyszerüen gyönyörü vagy!
Előbb addig nyalnám a pinádat mig sikitva elnem élveznél4
Aztá torkod mélyéig nyomnám a faszomat,majd miután jó keményre felszoptad,betenném a pinádba.Majd kivenném,és ujra a szádba nyomnám rövig!
Aztán seggbe basználak,és végül,bele is élveznék!
Egyszerüen gyönyörü vagy!
Előbb addig nyalnám a pinádat mig sikitva elnem élveznél4
Aztá torkod mélyéig nyomnám a faszomat,majd miután jó keményre felszoptad,betenném a pinádba.Majd kivenném,és ujra a szádba nyomnám rövig!
Aztán seggbe basználak,és végül,bele is élveznék!
[quote=weinhardt][quote=elgato][quote=szexyke]szexyke fóruma. Ide várjuk a véleményeket a képeiről.[/quote]
Tele élvezném a szádat édes.....[/quote][/quote]
Tele szokták! :)
szexyke fóruma. Ide várjuk a véleményeket a képeiről.