[quote=kyra]Kedves Nyihaha, Sajnos igazad van!!Itt csak a csókos rütyvett arcu csajok érnek célba.(lásd beácska)Itt a parasztok nem értékelik azt ami igazán szép. Ebben a képsorozatban minden +található a művészitől a szexiig.Gratula szuper képek!!!
[/quote]Beácska valóban jó példa, de Pali62-ről se feledkezzünk meg! :D. A rengeteg ocsmány sorozat között néhány ilyen gyöngyszem búvik meg. Puszi a hölgynek mindenhová.
Beácska valóban jó példa, de Pali62-ről se feledkezzünk meg! :D. A rengeteg ocsmány sorozat között néhány ilyen gyöngyszem búvik meg. Puszi a hölgynek mindenhová.
Kedves Nyihaha, Sajnos igazad van!!Itt csak a csókos rütyvett arcu csajok érnek célba.(lásd beácska)Itt a parasztok nem értékelik azt ami igazán szép. Ebben a képsorozatban minden +található a művészitől a szexiig.Gratula szuper képek!!!
Kedves Nyihaha, Sajnos igazad van!!Itt csak a csókos rütyvett arcu csajok érnek célba.(lásd beácska)Itt a parasztok nem értékelik azt ami igazán szép. Ebben a képsorozatban minden +található a művészitől a szexiig.Gratula szuper képek!!!
Köszönöm a véleményeteket , igazán hízelgő ! Mindig nagy lelkesedéssel fotóznak, s persze élvezem is . Szinte olyan , mintha simogatnának közben. Néha magam is rácsodálkozom , hogy milyen vagyok kívülről nézve. Örülök, hogy Ti is azon az állásponton vagytok , hogy a képgyűjteményekben törekedjünk az erotikus, sexis , de igazán szép fotókra.
Köszönöm a véleményeteket , igazán hízelgő ! Mindig nagy lelkesedéssel fotóznak, s persze élvezem is . Szinte olyan , mintha simogatnának közben. Néha magam is rácsodálkozom , hogy milyen vagyok kívülről nézve. Örülök, hogy Ti is azon az állásponton vagytok , hogy a képgyűjteményekben törekedjünk az erotikus, sexis , de igazán szép fotókra.
Hello Én úgy fogalmaznék,hogy a tökéletes test és azt hiszem nagyon büszke lehetsz magadra,főleg a barátod is. Ha lehetne több fényképet kérnék, kérnénk.Üdv:Dagai
Hello Én úgy fogalmaznék,hogy a tökéletes test és azt hiszem nagyon büszke lehetsz magadra,főleg a barátod is. Ha lehetne több fényképet kérnék, kérnénk.Üdv:Dagai
Nagyon jó képek!
Ne hallgass az önjelölt szakértőkre és mozistákra! :)
Szép a test, jók a beállítások és a fényjátékok!
ZSENIÁLIS!
Szívesen megismerkednék Veled-tek!
Valahogy fel kéne venni a kapcsolatot!(japmas@freemail.hu)
Még sok szép ilyen fotót kívánok és szeretnénk! :)
Köszönjök!
Üdv.:
Japmas
Nagyon jó képek!
Ne hallgass az önjelölt szakértőkre és mozistákra! :)
Szép a test, jók a beállítások és a fényjátékok!
ZSENIÁLIS!
Szívesen megismerkednék Veled-tek!
Valahogy fel kéne venni a kapcsolatot!(japmas@freemail.hu)
Még sok szép ilyen fotót kívánok és szeretnénk! :)
Köszönjök!
Üdv.:
Japmas
Túl van spilázva, nem jött be a művészi hatás ezen, még van mit, javítani. Kár, hogy a melleid már nem a sajátod, de, hogy bűvölni való vagy és nem minden napi kényeztetést, kívánsz. Szó se róla, érdekes lehet veled egy nap.
Túl van spilázva, nem jött be a művészi hatás ezen, még van mit, javítani. Kár, hogy a melleid már nem a sajátod, de, hogy bűvölni való vagy és nem minden napi kényeztetést, kívánsz. Szó se róla, érdekes lehet veled egy nap.