Szia! Nagyon szép vagy és izgatóak a képek!! szivesen ismiznék veled, és taliznék is ha benne vagy? Beválalós és mindenre nyitott vagyok! Itt ritkán vagyok, keress msn-en vagy e-mailen charly
Várom jelentkezésed!:-) Puszika, Karcsi
Szia! Nagyon szép vagy és izgatóak a képek!! szivesen ismiznék veled, és taliznék is ha benne vagy? Beválalós és mindenre nyitott vagyok! Itt ritkán vagyok, keress msn-en vagy e-mailen charly
Várom jelentkezésed!:-) Puszika, Karcsi
Ha te annyira ragaszkodsz hozzá, én ideírom neked hajszál pontosan ugyan azokat a szövegeket, amiket nekem írtak páran! Akkor is azt fogod mondani, hogy köszönöm, mert itt szólásszabadság van? Vagy azért talán van egy határ, ameddig el lehet menni a vélemény nyilvánítással, amíg az másokra nézve, dúrva sértegetéssé nem válik.
Ha te annyira ragaszkodsz hozzá, én ideírom neked hajszál pontosan ugyan azokat a szövegeket, amiket nekem írtak páran! Akkor is azt fogod mondani, hogy köszönöm, mert itt szólásszabadság van? Vagy azért talán van egy határ, ameddig el lehet menni a vélemény nyilvánítással, amíg az másokra nézve, dúrva sértegetéssé nem válik.
[quote=Andrea65][quote=parbani]Lehet,hogy én kételkedő vagyok?
De az a farok vagy nagyítva,vagy nem ugyan az a pár????''!!![/quote]Igazad van PARBANI, ez egy primitív trükk![/quote]Primitív trükk? édesem hadd lássuk a ti fotóitokat!mi nem versenyzünk csak partnert keresünk.tanuljátok meg használni a fényképezögépet . vannak közeli és távoli fotók , tudod?! ami a méretet illeti vannak olyan manusok akiknek VAN szerszámuk amit nem csak nagyítóval lehet látni
Primitív trükk? édesem hadd lássuk a ti fotóitokat!mi nem versenyzünk csak partnert keresünk.tanuljátok meg használni a fényképezögépet . vannak közeli és távoli fotók , tudod?! ami a méretet illeti vannak olyan manusok akiknek VAN szerszámuk amit nem csak nagyítóval lehet látni
[quote=parbani]Lehet,hogy én kételkedő vagyok?
De az a farok vagy nagyítva,vagy nem ugyan az a pár????''!!![/quote]Igazad van PARBANI, ez egy primitív trükk!
Lehet,hogy én kételkedő vagyok?
De az a farok vagy nagyítva,vagy nem ugyan az a pár????''!!!
[quote=parbani]Lehet,hogy én kételkedő vagyok?
De az a farok vagy nagyítva,vagy nem ugyan az a pár????''!!![/quote]csekkold le ha akarod . párok jelentkezését várjuk akik szivesen eltöltenének velünk egy kellemes estét. csak akkor irjatok ha nem zavar a korkülömbség .mi 27és45 vagyunk
Lehet,hogy én kételkedő vagyok?
De az a farok vagy nagyítva,vagy nem ugyan az a pár????''!!!
csekkold le ha akarod . párok jelentkezését várjuk akik szivesen eltöltenének velünk egy kellemes estét. csak akkor irjatok ha nem zavar a korkülömbség .mi 27és45 vagyunk