[quote=nszboy]Szivesen kezbe vennem a farkad nagyon tetszik ,a popod is tetszik,felavatnam![/quote]Szia ezt bóknak veszem de szigorúan hetero vagyok...:) azért kösz:)
Szia ezt bóknak veszem de szigorúan hetero vagyok...:) azért kösz:)
[quote=nyalninyelni]Szeretném meg szivni! Komolan szeretném ! Lehetne ird meg ?[/quote]Kedves nyalninyelni.Jólesik a kérdésed mert dícséretnek veszem.Bár nem derült ki fiú vagy vagy lány azért Mindenképp köszönöm!tudnod kell,hogy azért vagyok itt mert szeretem a szép női formákat de a páromat a világért sem bántanám meg félrelépéssel a tudta nélkül.Egyébként fotózni szeretek és ez a második dolog amiért itt vagyok.Csináltam pár képet(nem csak magamról)de a szex ki van csukva ha csak nem tudtam megfűzni páromat,hogy megengedje.Ami elég ritka
Kedves nyalninyelni.Jólesik a kérdésed mert dícséretnek veszem.Bár nem derült ki fiú vagy vagy lány azért Mindenképp köszönöm!tudnod kell,hogy azért vagyok itt mert szeretem a szép női formákat de a páromat a világért sem bántanám meg félrelépéssel a tudta nélkül.Egyébként fotózni szeretek és ez a második dolog amiért itt vagyok.Csináltam pár képet(nem csak magamról)de a szex ki van csukva ha csak nem tudtam megfűzni páromat,hogy megengedje.Ami elég ritka