[quote=horvat:csabi][quote=barnababa]Köszi szépen, és örülök neki hogy ilyen hatást okozott! Amúgy én finomabban és érzékien készíteném ki a farkad! ;) :P[/quote] tudom babám milyen is lennél mert mindenkiben dul a vadság és a szenvedélyesség speciel én a szenvedélyessebb részt csipem mert sokkal tőbb mélyebb átérzőbb érzést ad persze nem mindenkinél dominál ez ......[/quote] Nekem nagyon is dominál kedves !!!! Sőt egyet értek mindenben veled!!!
Nekem nagyon is dominál kedves !!!! Sőt egyet értek mindenben veled!!!
[quote=barnababa]Köszi szépen, és örülök neki hogy ilyen hatást okozott! Amúgy én finomabban és érzékien készíteném ki a farkad! ;) :P[/quote] tudom babám milyen is lennél mert mindenkiben dul a vadság és a szenvedélyesség speciel én a szenvedélyessebb részt csipem mert sokkal tőbb mélyebb átérzőbb érzést ad persze nem mindenkinél dominál ez ......
Köszi szépen, és örülök neki hogy ilyen hatást okozott! Amúgy én finomabban és érzékien készíteném ki a farkad! ;) :P
tudom babám milyen is lennél mert mindenkiben dul a vadság és a szenvedélyesség speciel én a szenvedélyessebb részt csipem mert sokkal tőbb mélyebb átérzőbb érzést ad persze nem mindenkinél dominál ez ......