[quote=Pötyi28]Látom már nem csak a nettől teszel fel képeket, hanem újabban újságokból szkenneled, vagy fényképezed ki azokat, ez egyértelmű a képek hullámvonalasodásából, és raszterosodásból is. Kedves tőled, hogy amíg magadat menőnek teszed, mindenki mást hülyének nézel. [/quote]Hello! Én már nem foglalkozom képfeltöltéssel. Valószinüleg haverjaim töltik ide a képeket,mert ök is tudják a belépő jelszót.
Hello! Én már nem foglalkozom képfeltöltéssel. Valószinüleg haverjaim töltik ide a képeket,mert ök is tudják a belépő jelszót.
Látom már nem csak a nettől teszel fel képeket, hanem újabban újságokból szkenneled, vagy fényképezed ki azokat, ez egyértelmű a képek hullámvonalasodásából, és raszterosodásból is. Kedves tőled, hogy amíg magadat menőnek teszed, mindenki mást hülyének nézel.
Látom már nem csak a nettől teszel fel képeket, hanem újabban újságokból szkenneled, vagy fényképezed ki azokat, ez egyértelmű a képek hullámvonalasodásából, és raszterosodásból is. Kedves tőled, hogy amíg magadat menőnek teszed, mindenki mást hülyének nézel.
[quote=MEN27]fg:Hát persze hogy netesnek nézz ki ha már egyszer feltettem egy másik oldalra is. Amúgy te is tegyél ide olyan képet ami már máshol is fenn van és majd arra is azt mondják hogy NETES KÉP mert az oldal készítői feljavítanak egyes képeket a szebb látványért de erről értesítenek is ott ahová én feltöltöttem elöször.+ ezeket emailben kaptam lányoktól azokat pedig már rég töröltem.Egyébként itt mindegyik netes kép:)ha jól belegondolunk:)[/quote]
A 49-es HSZ-t NEM
[quote=MEN27]2009.01.20.22:58:05-ös kép ez 100% EREDETI!
Ezt a puncit dugtam ma délután 6-kor[/quote]Az 2009.01.20.-as képet lehet hogy te csináltad, látszik a minőségén is! Tiszta homályos! De t többi az szinte mind a nettről letöltött képek, a többségével már találkoztam, sőt vannak közte hivatás modellek is!!!
Az nem vitatott, hogy eredeti képek, csak nem te, hanem más, sőt, a többségét profi fotós készítette!!!
Az 2009.01.20.-as képet lehet hogy te csináltad, látszik a minőségén is! Tiszta homályos! De t többi az szinte mind a nettről letöltött képek, a többségével már találkoztam, sőt vannak közte hivatás modellek is!!!
Az nem vitatott, hogy eredeti képek, csak nem te, hanem más, sőt, a többségét profi fotós készítette!!!
fg:Hát persze hogy netesnek nézz ki ha már egyszer feltettem egy másik oldalra is. Amúgy te is tegyél ide olyan képet ami már máshol is fenn van és majd arra is azt mondják hogy NETES KÉP mert az oldal készítői feljavítanak egyes képeket a szebb látványért de erről értesítenek is ott ahová én feltöltöttem elöször.+ ezeket emailben kaptam lányoktól azokat pedig már rég töröltem.Egyébként itt mindegyik netes kép:)ha jól belegondolunk:)
A 49-es HSZ-t NEM
fg:Hát persze hogy netesnek nézz ki ha már egyszer feltettem egy másik oldalra is. Amúgy te is tegyél ide olyan képet ami már máshol is fenn van és majd arra is azt mondják hogy NETES KÉP mert az oldal készítői feljavítanak egyes képeket a szebb látványért de erről értesítenek is ott ahová én feltöltöttem elöször.+ ezeket emailben kaptam lányoktól azokat pedig már rég töröltem.Egyébként itt mindegyik netes kép:)ha jól belegondolunk:)
A 49-es HSZ-t NEM
moderátorként itt jártam, más oldalt nem reklámozunk! nincs több figyelmeztetés, bann jár érte! A képeid igencsak net gyanúsak, ha jelentik, kitörlöm őket. mivel ez amatőrszex oldal, az ide látogatók nem netről letöltött és/vagy közkézen forgó képekre kíváncsi.
moderátorként itt jártam, más oldalt nem reklámozunk! nincs több figyelmeztetés, bann jár érte! A képeid igencsak net gyanúsak, ha jelentik, kitörlöm őket. mivel ez amatőrszex oldal, az ide látogatók nem netről letöltött és/vagy közkézen forgó képekre kíváncsi.