Nekem is szőrös a puncim, és eddig minden pasi külön megdicsérte, aki látta. Úgy hogy tényleg felesleges ez a mindenhol csupasz barack őrület!
(Kép készítése tervben van, türelem!)
Nekem is szőrös a puncim, és eddig minden pasi külön megdicsérte, aki látta. Úgy hogy tényleg felesleges ez a mindenhol csupasz barack őrület!
(Kép készítése tervben van, türelem!)
[quote=bea10]sziasztok. az enyém is szőrös. remélem tetszik. puszi.BEA.[/quote]Nekem tetszik mutass még abból a szép szőrös punciból hagy gyönyörködjünk.
Nekem tetszik mutass még abból a szép szőrös punciból hagy gyönyörködjünk.
Teljesen egyetértek. Feleségemet sikerült rávennem hogy mindenol hagyja meg a szört ahol megnö. Kiakadtam attól amit láttam. Combjai belseje, lábszárai, puncija, hónalja, és még a popsija lyuka körül is jó nagy területen csupa fekete erös szálu szörzete lett. Lehet hogy perverznek hangzik, de nagyon izgató a szörére élvezni, pl. a combjaira és szétkenni a farkammal hogy a szörszálak összeálljanak. Szivesen cserélek szörös képeket is róla mások feleségéröl/b
Teljesen egyetértek. Feleségemet sikerült rávennem hogy mindenol hagyja meg a szört ahol megnö. Kiakadtam attól amit láttam. Combjai belseje, lábszárai, puncija, hónalja, és még a popsija lyuka körül is jó nagy területen csupa fekete erös szálu szörzete lett. Lehet hogy perverznek hangzik, de nagyon izgató a szörére élvezni, pl. a combjaira és szétkenni a farkammal hogy a szörszálak összeálljanak. Szivesen cserélek szörös képeket is róla mások feleségéröl/b
[quote=MEN27]Szerintem nem én vagyok az egyedüli aki szereti ha szőrős a punci:) Szerintem izgatóbb mint csupi nuni[/quote]Osztom a véleményed! Mikor divatba jött /talán a 80-as évek elején/ nagyon izgi volt nézegetni,simogatni,nyalogatni stb.Mostmár odáig jutottunk, hogy kuriózum egy szőrös punci látványa, Egy ideje a nejemét sem hagyom borotválni! Kopasz puncit bárhol láthatok!
Osztom a véleményed! Mikor divatba jött /talán a 80-as évek elején/ nagyon izgi volt nézegetni,simogatni,nyalogatni stb.Mostmár odáig jutottunk, hogy kuriózum egy szőrös punci látványa, Egy ideje a nejemét sem hagyom borotválni! Kopasz puncit bárhol láthatok!