Fórum

Fórum >> Egyéb témák >> tabu mentes nyitot sex
Hozzászólás csak tagoknak! Lépj be, vagy regisztrálj!
| 2024-11-19 03:58:25 | Válasz | Jelentés | #43
törölt felhasználó
A végén vagy oldalra kanyarodott kicsivel a bordáim alá, vagy egyenesen a szegycsontom alá került négy-őt centivel egy arasznyira a nyakamtól döfködve a rekeszizmot. Egész egyszerűen fantasztikus amikor egy másik élőlény ilyen mélyre kerül a zsigereimbe,kb. 70 cm. mély csicska köcsög vagyok teljes mértékben magáévá tesz a végbélnyílásomhoz és a picsámhoz ütemesen odaütődő hatalmas herék és a vastagbél teljes hosszát kitöltő hatalmas fasz körül létezem várva az ajándékot a gazdámtól , hogy végre teleengedje a löttyedt belem az óriási mennyiségű spermájával.
A végén vagy oldalra kanyarodott kicsivel a bordáim alá, vagy egyenesen a szegycsontom alá került négy-őt centivel egy arasznyira a nyakamtól döfködve a rekeszizmot. Egész egyszerűen fantasztikus amikor egy másik élőlény ilyen mélyre kerül a zsigereimbe,kb. 70 cm. mély csicska köcsög vagyok teljes mértékben magáévá tesz a végbélnyílásomhoz és a picsámhoz ütemesen odaütődő hatalmas herék és a vastagbél teljes hosszát kitöltő hatalmas fasz körül létezem várva az ajándékot a gazdámtól , hogy végre teleengedje a löttyedt belem az óriási mennyiségű spermájával.
| 2024-11-19 03:47:37 | Válasz | Jelentés | #42
törölt felhasználó
néha tíz tizenöt néző előtt hágattak meg kutyával, de több tucatszor berakattak négykézláb állva a fúróként ki be mozgó péniszű kandisznóval, ami rengeteg spermát lövelt a végbelembe, ami csodálatos élmény volt, hiszen legalább tízszer annyi geci fröcsögött a végbelembe mint egy emberből ami nem csoda ha megnézzük a disznó hatalmas heréit!A legnagyobb élmény a lovakkal való fedeztetés volt, amikor a belemben mozgó lófasz hegye túljutott a belső záróizmomon, ami nekem elég löttyedt szerencsére Onnantól kezdve lökésről-lökésre került beljebb az állat a vastagbelembe ami jól látszott a hasfalamon.
néha tíz tizenöt néző előtt hágattak meg kutyával, de több tucatszor berakattak négykézláb állva a fúróként ki be mozgó péniszű kandisznóval, ami rengeteg spermát lövelt a végbelembe, ami csodálatos élmény volt, hiszen legalább tízszer annyi geci fröcsögött a végbelembe mint egy emberből ami nem csoda ha megnézzük a disznó hatalmas heréit!A legnagyobb élmény a lovakkal való fedeztetés volt, amikor a belemben mozgó lófasz hegye túljutott a belső záróizmomon, ami nekem elég löttyedt szerencsére Onnantól kezdve lökésről-lökésre került beljebb az állat a vastagbelembe ami jól látszott a hasfalamon.
| 2024-11-19 03:38:25 | Válasz | Jelentés | #41
törölt felhasználó
korábbról már vannak tapasztalataim, majdnem három évig éltem egy tanyán-perverz hetero pár, kimondottan azért szereztek be, hogy kutyával, esetenként disznóval és lóval baszassanak. Májustól-szeptemberig ruha nélkül éltem-még szandit sem vehettem fel. Ez alatt az idő alatt egyáltalán nem voltam emberrel, viszont rendszeresen egy dán doggal baszattak-heti négy öt alkalommal is általában úgy párosodtunk, hogy a mugli a végbelemben dagadt fel és az aktus után még negyed-fél órát összeragadtunk, amit nagyon élveztem. rendszerint a hátamon fekve pároztattak egy kerekekre szerelt megfelelően magas as bútorlapon és amikor a kutya szerette volna kihúzni úgy vitt magával mint egy pótkocsit.széttett lábakkal a hátamon fekve húzott maga után-ez mindenkinek nagyon tetszett!Egyébként a nőn meg a férjén kívül a lánya és a veje, is mindig végignézte a párzást de sokszor nézték végig többen is-néha tíz tizenöt néző lett meghí
korábbról már vannak tapasztalataim, majdnem három évig éltem egy tanyán-perverz hetero pár, kimondottan azért szereztek be, hogy kutyával, esetenként disznóval és lóval baszassanak. Májustól-szeptemberig ruha nélkül éltem-még szandit sem vehettem fel. Ez alatt az idő alatt egyáltalán nem voltam emberrel, viszont rendszeresen egy dán doggal baszattak-heti négy öt alkalommal is általában úgy párosodtunk, hogy a mugli a végbelemben dagadt fel és az aktus után még negyed-fél órát összeragadtunk, amit nagyon élveztem. rendszerint a hátamon fekve pároztattak egy kerekekre szerelt megfelelően magas as bútorlapon és amikor a kutya szerette volna kihúzni úgy vitt magával mint egy pótkocsit.széttett lábakkal a hátamon fekve húzott maga után-ez mindenkinek nagyon tetszett!Egyébként a nőn meg a férjén kívül a lánya és a veje, is mindig végignézte a párzást de sokszor nézték végig többen is-néha tíz tizenöt néző lett meghí
| 2024-11-18 20:43:26 | Válasz | Jelentés | #40
törölt felhasználó
Én egy sub impotens csicska köcsög vagyok, örömmel párosodnék lóval, kandisznóval és kutyával-nézők előtt, és publikus videókon is vállalnám magam, Szeretnék kutyafaszt, lófaszt szopni, összeragadnék egy doggal, beteheté a faszát egy ló a vastagbelembe és disznóval is meghágatnám a belem-tudna valaki segíteni?
Én egy sub impotens csicska köcsög vagyok, örömmel párosodnék lóval, kandisznóval és kutyával-nézők előtt, és publikus videókon is vállalnám magam, Szeretnék kutyafaszt, lófaszt szopni, összeragadnék egy doggal, beteheté a faszát egy ló a vastagbelembe és disznóval is meghágatnám a belem-tudna valaki segíteni?
| 2024-07-16 23:04:45 | Válasz | Jelentés | #39
[quote=Fannyxxx][quote=doggydick][quote=KicsiCsillag]izgat az animal szex[/quote] kutyával, kandisznóval hágatlak, az van most[/quote] te tényleg.. tényleg olyanokat csinálsz hogy 1 lányt.. kutyussal? :O[/quote] Mi benne a durva? :)
Írta Fannyxxx:
Írta doggydick:
Írta KicsiCsillag:izgat az animal szex

kutyával, kandisznóval hágatlak, az van most

te tényleg.. tényleg olyanokat csinálsz hogy 1 lányt.. kutyussal? :O

Mi benne a durva? :)
| 2023-12-26 22:32:29 | Válasz | Jelentés | #38
Olyan szerepjátékos szeretői kapcsolatot keresek amiben anya/fia, nagyi/unoka szex lenne. kareszmuller@gmail.com
Olyan szerepjátékos szeretői kapcsolatot keresek amiben anya/fia, nagyi/unoka szex lenne. kareszmuller@gmail.com
| 2023-12-05 23:29:05 | Válasz | Jelentés | #37
[quote=doggydick][quote=KicsiCsillag]izgat az animal szex[/quote] kutyával, kandisznóval hágatlak, az van most[/quote] te tényleg.. tényleg olyanokat csinálsz hogy 1 lányt.. kutyussal? :O
Írta doggydick:

te tényleg.. tényleg olyanokat csinálsz hogy 1 lányt.. kutyussal? :O
| 2023-12-03 09:20:17 | Válasz | Jelentés | #36
sok vágyam van de a legjobban, ha páromat dugnák , akár titokban , vagy csak tudni hogy most tolja a punciba a makkot vagy makkokat, vagy nyalják a punciját vagy nyalja másét
sok vágyam van de a legjobban, ha páromat dugnák , akár titokban , vagy csak tudni hogy most tolja a punciba a makkot vagy makkokat, vagy nyalják a punciját vagy nyalja másét
| 2023-11-26 08:30:01 | Válasz | Jelentés | #35
A tabu és perverz sumákságokat bírom de csak is hetero verzióban. Megkúrnám valaki ribanc hugicáját,lányát. Fotókat videókat csinálnék amire verhetné a hím tag. Hetero alapon szívesen csevegek is a témában. :)
A tabu és perverz sumákságokat bírom de csak is hetero verzióban. Megkúrnám valaki ribanc hugicáját,lányát. Fotókat videókat csinálnék amire verhetné a hím tag.
Hetero alapon szívesen csevegek is a témában. :)
| 2023-01-25 16:55:29 | Válasz | Jelentés | #34
[quote=doggydick][quote=KicsiCsillag]izgat az animal szex[/quote] kutyával, kandisznóval hágatlak, az van most[/quote] Hol-merre?
Írta doggydick:

Hol-merre?
| 2023-01-25 15:07:15 | Válasz | Jelentés | #33
[quote=KicsiCsillag]izgat az animal szex[/quote] kutyával, kandisznóval hágatlak, az van most

| 2023-01-25 14:42:51 | Válasz | Jelentés | #32
[quote=KicsiCsillag]izgat az animal szex[/quote] Sokakat!

Sokakat!
| 2023-01-24 19:18:07 | Válasz | Jelentés | #31
törölt felhasználó
izgat az animal szex
izgat az animal szex
| 2022-11-25 23:36:45 | Válasz | Jelentés | #30
16 voltam, 53 eves volt az elso
16 voltam, 53 eves volt az elso
| 2022-09-21 20:31:03 | Válasz | Jelentés | #29
Szeretnél napi pár órával több százezer forintot keresni otthonról? Erotikus webkamerás munkára keresünk hölgyeket, lányokat, fiúkat, párokat! Otthonod kényelméből dolgozhatsz saját időbeosztásod szerint! Nincs főnököd! Beszélgetni flörtölni kell vendégeiddel webkamerán keresztül, amiért minden egyes másodpercért pénzt kapsz. Nincs más dolgod mint regisztrálj, elfogadott regisztráció után kezdhetsz is dolgozni! Részletes információ/regisztráció weboldalunkon: www.sexmunka.hu
Szeretnél napi pár órával több százezer forintot keresni otthonról?
Erotikus webkamerás munkára keresünk hölgyeket, lányokat, fiúkat, párokat! Otthonod kényelméből dolgozhatsz saját időbeosztásod szerint! Nincs főnököd! Beszélgetni flörtölni kell vendégeiddel webkamerán keresztül, amiért minden egyes másodpercért pénzt kapsz. Nincs más dolgod mint regisztrálj, elfogadott regisztráció után kezdhetsz is dolgozni!
Részletes információ/regisztráció weboldalunkon: www.sexmunka.hu
| 2022-08-26 16:45:53 | Válasz | Jelentés | #28
Kaposváron keresek hölgyet anya-fia, nagyi-unoka szerepjátékos titkos kapcsolathoz. kareszmuller@gmail.com
Kaposváron keresek hölgyet anya-fia, nagyi-unoka szerepjátékos titkos kapcsolathoz. kareszmuller@gmail.com
| 2018-04-19 19:35:53 | Válasz | Jelentés | #27
Sziasztok!
Sziasztok!
| 2018-03-01 21:43:36 | Válasz | Jelentés | #26
????????????????????
????????????????????
| 2017-10-15 08:22:16 | Válasz | Jelentés | #25
[quote=zoli12][quote=duci32][quote=zoli12][quote=duci32][quote=Spermahajder77]Hmm...mennyire nagy??? :) [quote=duci32]engemet a nagy korkülőnbség izgat[/quote][/quote]18 évesen 55 éves pasival éltem[/quote] 58 Éves pasi?[/quote]ha jó vele miért ne[/quote] Én azt kérdeztem, hogy 58 éves is számításba jöhet? :))[/quote]17 évesen 56 éves pasim volt
Írta zoli12:
Írta duci32:
Írta zoli12:
Írta duci32:
Írta Spermahajder77:Hmm...mennyire nagy??? :)
Írta duci32:engemet a nagy korkülőnbség izgat
18 évesen 55 éves pasival éltem

58 Éves pasi?
ha jó vele miért ne

Én azt kérdeztem, hogy 58 éves is számításba jöhet? :))
17 évesen 56 éves pasim volt
| 2017-10-12 09:38:41 | Válasz | Jelentés | #24
Löval rendelkezö szemelyt jelentkezeset varom.irjon ha van ilyen
Löval rendelkezö szemelyt jelentkezeset varom.irjon ha van ilyen
| 2017-09-23 18:37:32 | Válasz | Jelentés | #23
nyitott gondolkodású nőt keresnék kapcsolatra :) addigis szivesen csatlakoznék másokhoz)
nyitott gondolkodású nőt keresnék kapcsolatra :)
addigis szivesen csatlakoznék másokhoz)
| 2017-05-08 11:17:40 | Válasz | Jelentés | #22
[quote=duci32][quote=zoli12][quote=duci32][quote=Spermahajder77]Hmm...mennyire nagy??? :) [quote=duci32]engemet a nagy korkülőnbség izgat[/quote][/quote]18 évesen 55 éves pasival éltem[/quote] 58 Éves pasi?[/quote]ha jó vele miért ne[/quote] Én azt kérdeztem, hogy 58 éves is számításba jöhet? :))
Írta duci32:
Írta zoli12:
Írta duci32:

58 Éves pasi?
ha jó vele miért ne

Én azt kérdeztem, hogy 58 éves is számításba jöhet? :))
| 2017-05-06 16:08:00 | Válasz | Jelentés | #21
[quote=zoli12][quote=duci32][quote=Spermahajder77]Hmm...mennyire nagy??? :) [quote=duci32]engemet a nagy korkülőnbség izgat[/quote][/quote]18 évesen 55 éves pasival éltem[/quote] 58 Éves pasi?[/quote]ha jó vele miért ne
Írta zoli12:
Írta duci32:

58 Éves pasi?
ha jó vele miért ne
| 2017-04-23 12:28:48 | Válasz | Jelentés | #20
[quote=duci32][quote=Spermahajder77]Hmm...mennyire nagy??? :) [quote=duci32]engemet a nagy korkülőnbség izgat[/quote][/quote]18 évesen 55 éves pasival éltem[/quote] 58 Éves pasi?
Írta duci32:

58 Éves pasi?
| 2017-04-21 00:50:20 | Válasz | Jelentés | #19
[quote=duci32][quote=Spermahajder77]Hmm...mennyire nagy??? :) [quote=duci32]engemet a nagy korkülőnbség izgat[/quote][/quote]18 évesen 55 éves pasival éltem[/quote] Szia duci én 51éves pali vagyok szeretnélek meg ismerni ja lehet irj nekem léhyszives.
Írta duci32:
Szia duci én 51éves pali vagyok szeretnélek meg ismerni ja lehet irj nekem léhyszives.
| 2017-04-21 00:43:14 | Válasz | Jelentés | #18
[quote=kriszti-laci]sziasztok engem is igen nagyon izgat a famili sex anya lánya , mikor a lány baba szerepben pelenkázás szoptatás , idös nökkel sex ,pervi, álatokk szukája lenni család elöt élvezni , extrém dolgok , kriszti[/quote]Szia és nincs gyereketek szivesen megnéznék rolatok egy rövidebb videot ha van ilyenetek már vagy akármit mert látom titeket is tőbb féle dolog is izgat.
Írta kriszti-laci:sziasztok engem is igen nagyon izgat a famili sex anya lánya , mikor a lány baba szerepben pelenkázás szoptatás , idös nökkel sex ,pervi, álatokk szukája lenni család elöt élvezni , extrém dolgok , kriszti
Szia és nincs gyereketek szivesen megnéznék rolatok egy rövidebb videot ha van ilyenetek már vagy akármit mert látom titeket is tőbb féle dolog is izgat.
| 2017-03-31 17:41:05 | Válasz | Jelentés | #17
[quote=Spermahajder77]Hmm...mennyire nagy??? :) [quote=duci32]engemet a nagy korkülőnbség izgat[/quote][/quote]18 évesen 55 éves pasival éltem
| 2017-03-28 18:17:51 | Válasz | Jelentés | #16
Győr környékéről keresek nőt akit érdekelne,perverz bizarr szex.subarut@gmail.hu
Győr környékéről keresek nőt akit érdekelne,perverz bizarr szex.subarut@gmail.hu
| 2017-02-04 19:48:41 | Válasz | Jelentés | #15
Hmm...mennyire nagy??? :) [quote=duci32]engemet a nagy korkülőnbség izgat[/quote]
Hmm...mennyire nagy??? :)
| 2016-07-29 08:14:13 | Válasz | Jelentés | #14
Sziasztok! Létezik olyan szolnoki vagy környéki nő aki tabumentes szexre vagyik és keresi partnerét? 40-es pasi várja üzidet a sex.75@freemail.hu
Sziasztok!
Létezik olyan szolnoki vagy környéki nő aki tabumentes szexre vagyik és keresi partnerét?
40-es pasi várja üzidet a sex.75@freemail.hu
1 2
búvóhely
:)  :lol:  :D  ;)  :redface:  :o
:(  :cry:  :roll:  :x  :twisted:  :evil:
Archívum
2024-11-22 12:56:27
ftc1: Sziasztok szép napot kívánok mindenkinek
2024-11-22 09:13:24
ágica68: :D
2024-11-20 22:01:26
madcat: Laci40 én szívesen bele is ereszteném a magom ;)
2024-11-20 21:55:30
Marci82: Laci40! Èn is aláfeszítenèk rendesen!
2024-11-20 15:35:52
2024-11-20 06:58:57
Bikerkrisz: Én nagyon
2024-11-20 06:29:36
Laci40: Ki dugná a pàrom huvelyèbe a farkàt?
2024-11-19 18:17:18
2024-11-19 17:56:44
hektorproasd: balatonboglár környékén nő aki szexelne/kölcsönös kényeztetés pénzért vagy közös maszti?
2024-11-19 14:06:59
Mókuska: Sziasztok. Szép napot mindenkinek ! ;)
2024-11-19 08:32:24
invader: :roll:
2024-11-19 06:47:38
2024-11-18 19:22:55
ágica68: :o
2024-11-18 15:38:47
2024-11-17 22:53:50
vukkvukk79: Szombathely? Meleg köcsög vagyok szopnám a faszt sancyka1979@gmail.com