[quote=Andrea65]SziaNicole! Nagyon tetszel nekem!
Sikerült a párodat meglepni egy ajándék lánnyal?
Betársulnák, ha tennél fel egy képet a párodról![/quote]Gyusza édes,írtam neked,csak egy kicsit hosszúra sikerült.
és elég lehúzós levél,de az őszinteség mindenek felett.
Gyusza édes,írtam neked,csak egy kicsit hosszúra sikerült.
és elég lehúzós levél,de az őszinteség mindenek felett.
[quote=Andrea65]SziaNicole! Nagyon tetszel nekem!
Sikerült a párodat meglepni egy ajándék lánnyal?
Betársulnák, ha tennél fel egy képet a párodról![/quote]Küldhetnél te is egy fotót magadról. nicole_81@freemail.hu
Küldhetnél te is egy fotót magadról. nicole_81@freemail.hu
A képek elvesztek a hosszú úton.nem értem,mert szoktam csatolt fájlokat kapni.Elolvastam,de már nem tudok válaszolni,mert 2 perc és itt a párom.De majd megpróbálok hamar írni.Tényleg megyek!
A puszikat elég sok helyre telepíteném,úgyhogy remélem nagyon sokat küldtél.Csók!SZia!
A képek elvesztek a hosszú úton.nem értem,mert szoktam csatolt fájlokat kapni.Elolvastam,de már nem tudok válaszolni,mert 2 perc és itt a párom.De majd megpróbálok hamar írni.Tényleg megyek!
A puszikat elég sok helyre telepíteném,úgyhogy remélem nagyon sokat küldtél.Csók!SZia!
Mindegyik képed tetszik! NAGYON!
Kár lenne levenni akármelyiket is! Láthatod, nem csak nekem tetszenek, a fotóid, nem véletlen nyomultak fel a TOP-10-es listára!
Mindegyik képed tetszik! NAGYON!
Kár lenne levenni akármelyiket is! Láthatod, nem csak nekem tetszenek, a fotóid, nem véletlen nyomultak fel a TOP-10-es listára!