Hmmm jók a képek.! De nem kellet volna kilépned mert én csak a dologért küldtem a puszit és nem azért mert elköszöntem.Mind1 majd máskor fojtatjuk. Szia.
Hmmm jók a képek.! De nem kellet volna kilépned mert én csak a dologért küldtem a puszit és nem azért mert elköszöntem.Mind1 majd máskor fojtatjuk. Szia.
[quote=nyalninyelni]Szép farkad van szeretném érezni a számba a kilövelését ! De komolyan ! a gyakorlat azt mutatja nem mernek az emberek szinrelépni csak hirdetnek, remélem te nem az a ember vagy ? szeretnék egy határozot ffi akki igazán akkarja ! Irj őszintén Üdv gábor mail:spac@inmail.hu
[/quote]Nem vagyok meleg, és még csak nem is sajnálom. A neved alapján azt hittem, lány vagy. Elnézést kérek, amiért reményt keltettem benned! Üdv: PS
Nem vagyok meleg, és még csak nem is sajnálom. A neved alapján azt hittem, lány vagy. Elnézést kérek, amiért reményt keltettem benned! Üdv: PS
Szép farkad van szeretném érezni a számba a kilövelését ! De komolyan ! a gyakorlat azt mutatja nem mernek az emberek szinrelépni csak hirdetnek, remélem te nem az a ember vagy ? szeretnék egy határozot ffi akki igazán akkarja ! Irj őszintén Üdv gábor mail:spac@inmail.hu
Szép farkad van szeretném érezni a számba a kilövelését ! De komolyan ! a gyakorlat azt mutatja nem mernek az emberek szinrelépni csak hirdetnek, remélem te nem az a ember vagy ? szeretnék egy határozot ffi akki igazán akkarja ! Irj őszintén Üdv gábor mail:spac@inmail.hu
[quote=nyalninyelni]szép farkad van, szeretmém a számba érezni ! Lehetne ?[/quote]Ha szeretnéd, és persze nem férfi vagy, akkor bármi megtörténhet. Írj e-mailt, és megbeszéljük! ;-)
Ha szeretnéd, és persze nem férfi vagy, akkor bármi megtörténhet. Írj e-mailt, és megbeszéljük! ;-)