Szerintem nem szenvednél hiányt én a popsid is megbasznám azt nem szereted?[quote=Evawitch]Azért szeretek baszni is nemcsak szopok, imádom ha jol megvagyok baszva miután persze jol ki is lettem nnyalva... imádom mikor a csiklomat beszivják cuppogtatják,és szeretem ha mwg van baszva a szám ez van ;)[/quote]
Szerintem nem szenvednél hiányt én a popsid is megbasznám azt nem szereted?
[quote=Evawitch]Azért szeretek baszni is nemcsak szopok, imádom ha jol megvagyok baszva miután persze jol ki is lettem nnyalva... imádom mikor a csiklomat beszivják cuppogtatják,és szeretem ha mwg van baszva a szám ez van ;)[/quote]már állok is
Azért szeretek baszni is nemcsak szopok, imádom ha jol megvagyok baszva miután persze jol ki is lettem nnyalva... imádom mikor a csiklomat beszivják cuppogtatják,és szeretem ha mwg van baszva a szám ez van ;)
Azért szeretek baszni is nemcsak szopok, imádom ha jol megvagyok baszva miután persze jol ki is lettem nnyalva... imádom mikor a csiklomat beszivják cuppogtatják,és szeretem ha mwg van baszva a szám ez van ;)
Eva drága,isteniek lettek az új képek is!
Te szopásra születtél!!!!nagyon izgató,ahogy folyik az arcodon a geci!!!
Megint ki kellett,hogy verjem rád..egymás után kétszer!!
nagyon szeretném a szádba verni és úgy szopatni tovább...!
vártam,hogy írsz,vagy esetleg nem szeretnéd az én farkam,mégsem?!
Nem jönne be,egy 30-as pasi,csordulásig telt farka???
Nagyon szeretnélek telespriccelni!!!
Eva drága,isteniek lettek az új képek is!
Te szopásra születtél!!!!nagyon izgató,ahogy folyik az arcodon a geci!!!
Megint ki kellett,hogy verjem rád..egymás után kétszer!!
nagyon szeretném a szádba verni és úgy szopatni tovább...!
vártam,hogy írsz,vagy esetleg nem szeretnéd az én farkam,mégsem?!
Nem jönne be,egy 30-as pasi,csordulásig telt farka???
Nagyon szeretnélek telespriccelni!!!
[quote=Evawitch][quote=atom105]Még mindig nagyon jól áll a kezedbenés a szádban,bizony szivesen odaállnék én is.[/quote]köszi és szép farkad van ;)[/quote]
Köszönöm szépen,bár a szádban állhatna igy mmmm.
[quote=mgyuri1985]Akkor egy üzit dobhatnál drága ;) szívesen szerepelnék a képes listádon mondjuk én nem csak a szádba tenném be ;)[/quote]örülök hogy igy gondolod megbeszéljük :)
Akkor egy üzit dobhatnál drága ;) szívesen szerepelnék a képes listádon mondjuk én nem csak a szádba tenném be ;)
[quote=romanuni40]szia te csak szopni tudsz minden mennyiségben?[/quote]nem , nem csak szopni tudok tudok baszni is, nyalni is csak a párom zömmel ezeket a képeket szokta felrakni de lesznek majd olyan képek is amin dugok ;) de egyébként jöjjünk össze és meglátod ;) puszi
szia te csak szopni tudsz minden mennyiségben?
nem , nem csak szopni tudok tudok baszni is, nyalni is csak a párom zömmel ezeket a képeket szokta felrakni de lesznek majd olyan képek is amin dugok ;) de egyébként jöjjünk össze és meglátod ;) puszi
[quote=Evawitch][quote=pewo44]Gyönyörű Evám, az enyém egy kicsit sem tetszik?
Vagy ez magas labda volt?[/quote]nekem semmi sem magas labda ha egy gangbang partyban ott volnál leszopnálak , és beleverhetnéd a számba a gecidet, vagy az arcomra, mitöl lenne vmi magas labda?[/quote]Meglásd egyszer elmegyek és teleélvezlek, úgyis régen volt már ilyen élményem...
Gyönyörű Evám, az enyém egy kicsit sem tetszik?
Vagy ez magas labda volt?
nekem semmi sem magas labda ha egy gangbang partyban ott volnál leszopnálak , és beleverhetnéd a számba a gecidet, vagy az arcomra, mitöl lenne vmi magas labda?
Meglásd egyszer elmegyek és teleélvezlek, úgyis régen volt már ilyen élményem...
[quote=Evawitch][quote=pewo44]Megint felizgultam rád cica...[/quote]verd rám ;)[/quote]Megtettem, most alig tudom használni a billentyűket, beragadtak...
Megint felizgultam rád cica...
verd rám ;)
Megtettem, most alig tudom használni a billentyűket, beragadtak...
[quote=pewo44]Gyönyörű Evám, az enyém egy kicsit sem tetszik?
Vagy ez magas labda volt?[/quote]nekem semmi sem magas labda ha egy gangbang partyban ott volnál leszopnálak , és beleverhetnéd a számba a gecidet, vagy az arcomra, mitöl lenne vmi magas labda?
Gyönyörű Evám, az enyém egy kicsit sem tetszik?
Vagy ez magas labda volt?
nekem semmi sem magas labda ha egy gangbang partyban ott volnál leszopnálak , és beleverhetnéd a számba a gecidet, vagy az arcomra, mitöl lenne vmi magas labda?
[quote=baro425]nagyon jo kis kurva vagy jol szopol jo kurvásan garatulálok neked igazi fasz imádóóó leszophatnál engem is alaposan!![/quote]szia köszi imádom ha ilyeneket mondanak nekem mondjuk miiközben szopok, vagy basznak föleg többen is...
nagyon jo kis kurva vagy jol szopol jo kurvásan garatulálok neked igazi fasz imádóóó leszophatnál engem is alaposan!!
szia köszi imádom ha ilyeneket mondanak nekem mondjuk miiközben szopok, vagy basznak föleg többen is...