Fórum
Sziasztok!
Kecskemét és környékén, magányos szexre vágyó háziaszonyokat, hőlgyeket dugnék! Feleség dugásban is benne vagyok!
Tehát ha valaki dugni vagy duigatni szeretne a környéken, állok a rendelkezésére.
Valamint mesztelen takarítást is válalok hőlgyeknél, akár a takaritás után kényeztetésre is rálehet beszélni.:)
Akit érdekel írjon a: kivagy2222@freemail.hu
Sziasztok!
Kecskemét és környékén, magányos szexre vágyó háziaszonyokat, hőlgyeket dugnék! Feleség dugásban is benne vagyok!
Tehát ha valaki dugni vagy duigatni szeretne a környéken, állok a rendelkezésére.
Valamint mesztelen takarítást is válalok hőlgyeknél, akár a takaritás után kényeztetésre is rálehet beszélni.:)
Akit érdekel írjon a: kivagy2222@freemail.hu
22 évesen voltam egy 41 éves bombázó milf-el.
Brutálisan tudot az ágyban....azóta se volt nála jobb partnerem.
Kecskeméti milf nyugodtan keressen meg ;) akár harmadiknak is beszálok.
22 évesen voltam egy 41 éves bombázó milf-el.
Brutálisan tudot az ágyban....azóta se volt nála jobb partnerem.
Kecskeméti milf nyugodtan keressen meg ;) akár harmadiknak is beszálok.
én is imádom az idősebb nőket :)
én is imádom az idősebb nőket :)
szeximádó hölggyel ismerkednék, imádok nyalni :)
szeximádó hölggyel ismerkednék, imádok nyalni :)
Ismerkednék hölgyekkel kortól függetlenül :)
Zalából :)
Ismerkednék hölgyekkel kortól függetlenül :)
Zalából :)
Ez csak nezőpont kérdése 18 éves voltam mikor meg valtozot a szemléletem. Alkalmat kerestem idősebb nők tàrsasàgára. Akkor 20 évvel volt idősseb most 50 éves vagyok és 25-tel időssebek a csajok.
Ez csak nezőpont kérdése 18 éves voltam mikor meg valtozot a szemléletem. Alkalmat kerestem idősebb nők tàrsasàgára. Akkor 20 évvel volt idősseb most 50 éves vagyok és 25-tel időssebek a csajok.
Hali! De jó lehet neked!:-) én 28 vagyok és már egy ideje szeretnék egy idősebb a nővel v párral kapcsolatotba lépni a szex terén,de sajna nem megy! Kezdem azt hinni h itt minden kamu sajna! És milyen a kapcsolaod? Ha megkerdehetem?
Hali! De jó lehet neked!:-) én 28 vagyok és már egy ideje szeretnék egy idősebb a nővel v párral kapcsolatotba lépni a szex terén,de sajna nem megy! Kezdem azt hinni h itt minden kamu sajna! És milyen a kapcsolaod? Ha megkerdehetem?
törölt felhasználó
Minden story,vélemény,tapasztalat érdekel :)
Személy szerint volt 16 évvel idõsebb párom :$
Minden story,vélemény,tapasztalat érdekel :)
Személy szerint volt 16 évvel idõsebb párom :$