Szia drága. Nem tudom merre laktok,én heves megyei srác vagyok. És ha érdekel titeket kéjrudammal és nyelvemmel besegítenék nektek ha érdekel !!! Öröm szerzés oda-vissza !!! Csak ami jó esik !!!
Szia drága. Nem tudom merre laktok,én heves megyei srác vagyok. És ha érdekel titeket kéjrudammal és nyelvemmel besegítenék nektek ha érdekel !!! Öröm szerzés oda-vissza !!! Csak ami jó esik !!!
[quote=gzoli@]Ez igen!Igazi baszni való picsa vagy.Megjáratnám a kéjrúdam minden nyílásodba.[/quote] szia,köszike jó afaszod küldj fotót privibe arcról is
szia,köszike jó afaszod küldj fotót privibe arcról is
Nagyon fasz állító kitágult izgató lukacskáid vannak!!!szét basznám mindened a féjeddel együtt!!zsibbadásig dugnánk és rendesen tele élveznénk még a szádba is jutna....
Nagyon fasz állító kitágult izgató lukacskáid vannak!!!szét basznám mindened a féjeddel együtt!!zsibbadásig dugnánk és rendesen tele élveznénk még a szádba is jutna....
[quote=ramirez][quote=Tuzes69]Örömmel szálnék be harmadiknak! De kettesben is kényeztethetném a muffod,ja és popódat sem hagynám ki! tuzesszex69@mailbox.hu[/quote]A férjemet szeretem, és nem leszek senkivel kettesben.[/quote]Nagyon rossz szöveg.
[quote=ramirez][quote=Tuzes69]Örömmel szálnék be harmadiknak! De kettesben is kényeztethetném a muffod,ja és popódat sem hagynám ki! tuzesszex69@mailbox.hu[/quote]A férjemet szeretem, és nem leszek senkivel kettesben.[/quote]Nagyon rossz szivesen.
Örömmel szálnék be harmadiknak! De kettesben is kényeztethetném a muffod,ja és popódat sem hagynám ki! tuzesszex69@mailbox.hu
A férjemet szeretem, és nem leszek senkivel kettesben.
[quote=Tuzes69]Örömmel szálnék be harmadiknak! De kettesben is kényeztethetném a muffod,ja és popódat sem hagynám ki! tuzesszex69@mailbox.hu[/quote]A férjemet szeretem, és nem leszek senkivel kettesben.
Örömmel szálnék be harmadiknak! De kettesben is kényeztethetném a muffod,ja és popódat sem hagynám ki! tuzesszex69@mailbox.hu
A férjemet szeretem, és nem leszek senkivel kettesben.