Szia!
nagyon tetszik minden képed, de az a foteles kép különösen! Nem tudom kerestek is e valakit, de ha igen kérlek írjatok a fórumomra. D megadom az elérhetőségeim...
Szia!
nagyon tetszik minden képed, de az a foteles kép különösen! Nem tudom kerestek is e valakit, de ha igen kérlek írjatok a fórumomra. D megadom az elérhetőségeim...
Szia! Szerintem szexis, dögös vagy és nagyon jók a képek. Nem lehet rossz nálatok házibarátnak lenni. :-) Mondjuk Te sem panaszkodhatsz ha megkapod amit szeretnél. Elölről, hátulról, alulról, felülről... :-)
Szia! Szerintem szexis, dögös vagy és nagyon jók a képek. Nem lehet rossz nálatok házibarátnak lenni. :-) Mondjuk Te sem panaszkodhatsz ha megkapod amit szeretnél. Elölről, hátulról, alulról, felülről... :-)
[quote=gramm]a többieknek üzi köszi mindenkinek akinek egy kicsit is tetszem....akinek meg nem az ne nézze....puszi mindenkinek a farkincájára + a puncijára kinek milye van,jönnek még új képek.. pussy[/quote]Akár fotóználak is szívessen...R.
[quote=gramm]Bingyokének üzi:menj el szemorvoshoz mert azért van itt új kép is ,de a réginek is nagy sikere van látod?
Nem úgy mindt a te képednek ami fantasztikus,talán a star wars napfelkeltéjére emlékeztet a pontjáról meg ne is beszéljünk...fiúk lányok nézzétek meg érdemes...annyira hülye vagy ,hogy inkább töltsél fel egy kamus képet,mindt,hogy ilyet...mutazsd magad ha te annyira super vagy ne a szád járjon....[/quote]milyen oldalon vagytok még láthatóak gramm?????