[quote=nyalatnék][quote=janiszabi]Roppant ingerlő formád van! :):) De szívesen meglátogatnám...:):)[/quote]
Mi tart vissza Édes?[/quote]
Írtam neked levelet..
[quote=nyalatnék][quote=Cici Imádó][quote=nyalatnék][quote=Cici Imádó]csodás nő vagy!!!!!!!!!!!!!! ;)[/quote]
Te pedig csodás FÉRFI!:)[/quote]
Akarlak Édesem!!!! Addig nyalom a pinádat amíg csak bírod az élvezéseket! AKARLAK! ;-)[/quote]
Alig várom Édes! Akarlak![/quote]
Édes Én is nagyon várom, örülten vágyok rád! Akarom a csodás pinádat és kinyallak úgy ahogy szereted és elélveztetlek Édesem!!!
csodás nő vagy!!!!!!!!!!!!!! ;)
Te pedig csodás FÉRFI!:)
Akarlak Édesem!!!! Addig nyalom a pinádat amíg csak bírod az élvezéseket! AKARLAK! ;-)
Alig várom Édes! Akarlak!
Édes Én is nagyon várom, örülten vágyok rád! Akarom a csodás pinádat és kinyallak úgy ahogy szereted és elélveztetlek Édesem!!!
[quote=Cici Imádó][quote=nyalatnék][quote=Cici Imádó]csodás nő vagy!!!!!!!!!!!!!! ;)[/quote]
Akarlak Édesem!!!! Addig nyalom a pinádat amíg csak bírod az élvezéseket! AKARLAK! ;-)[/quote]
Alig várom Édes! Akarlak!
Akarlak Édesem!!!! Addig nyalom a pinádat amíg csak bírod az élvezéseket! AKARLAK! ;-)
[quote=nyalatnék][quote=Cici Imádó]csodás nő vagy!!!!!!!!!!!!!! ;)[/quote]
[quote=nyalatnék][quote=gabi3]A mai punci képed isteni
Szinte érzem a számban a puncid izét.[/quote]
Köszi Édes! Az lenne a jó, ha tényleg éreznéd az ízét és én meg a te faszod izét![/quote]
az tényleg jó lenne!
A mai punci képed isteni
Szinte érzem a számban a puncid izét.
Köszi Édes! Az lenne a jó, ha tényleg éreznéd az ízét és én meg a te faszod izét!
[quote=gabi3]A mai punci képed isteni
Szinte érzem a számban a puncid izét.[/quote]
Köszi Édes! Az lenne a jó, ha tényleg éreznéd az ízét és én meg a te faszod izét!
A mai punci képed isteni
Szinte érzem a számban a puncid izét.