[quote=Édespáros][quote=Kiváncsi1]jó nagyon az új videó.csak kár hogy a popó ujjazást nem engedte.de amúgy szuper[/quote]
Köszönjük szépen ;-) Azóta sikerült behatolnom az édes kis popsijába is a kedvesemnek.Hamarosan töltök fel róla képeket ;-)[/quote]
---------------------------
Az jóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóó!!! :) :)
---------------------------
Az jóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóó!!! :) :)
[quote=Édespáros][quote=Kiváncsi1]jó nagyon az új videó.csak kár hogy a popó ujjazást nem engedte.de amúgy szuper[/quote]
Köszönjük szépen ;-) Azóta sikerült behatolnom az édes kis popsijába is a kedvesemnek.Hamarosan töltök fel róla képeket ;-)[/quote]
Várom!!!
jó nagyon az új videó.csak kár hogy a popó ujjazást nem engedte.de amúgy szuper
Köszönjük szépen ;-) Azóta sikerült behatolnom az édes kis popsijába is a kedvesemnek.Hamarosan töltök fel róla képeket ;-)
[quote=Kiváncsi1]jó nagyon az új videó.csak kár hogy a popó ujjazást nem engedte.de amúgy szuper[/quote]
Köszönjük szépen ;-) Azóta sikerült behatolnom az édes kis popsijába is a kedvesemnek.Hamarosan töltök fel róla képeket ;-)
jó nagyon az új videó.csak kár hogy a popó ujjazást nem engedte.de amúgy szuper
[quote=Édespáros][quote=DominaReniMrMazo]Jók Vagytok!! :) :) :) :) :) :)
Mindig Tudtok újat mutatni!! --->> :D
Mikor lesz új VIDEÓ??? :) :)
GRATULÁLUNK!!!!!!!!!!!!!!![/quote]
Nemsokára... Két együtt töltött hét után sok finomsággal szolgálunk majd ;)
Köszönjük :)[/quote]
Jók Vagytok!! :) :) :) :) :) :)
GRATULÁLUNK!!!!!!!!!!!!!!!
Köszönjük :)
[quote=DominaReniMrMazo]Jók Vagytok!! :) :) :) :) :) :)
GRATULÁLUNK!!!!!!!!!!!!!!![/quote]
Jók Vagytok!! :) :) :) :) :) :)
GRATULÁLUNK!!!!!!!!!!!!!!!
[quote=Bipolar]Elég siralmas ha már itt hirdetés magad. Egy átlag csajok az oldalon mindent megmutat magából mert élvezi, te meg pénzért takargatod magad. SZÁNALMAS VAGY KISCSIBE![/quote]
valamit benéztél barátom. Le lehet kopni a páromról.
Elég siralmas ha már itt hirdetés magad. Egy átlag csajok az oldalon mindent megmutat magából mert élvezi, te meg pénzért takargatod magad. SZÁNALMAS VAGY KISCSIBE!
valamit benéztél barátom. Le lehet kopni a páromról.
[quote=Bipolar]Elég siralmas ha már itt hirdetés magad. Egy átlag csajok az oldalon mindent megmutat magából mert élvezi, te meg pénzért takargatod magad. SZÁNALMAS VAGY KISCSIBE![/quote]
És még valami... Az ÁTLAG csaj mutat meg magából mindent ;) Én nem tartozom oda....
Elég siralmas ha már itt hirdetés magad. Egy átlag csajok az oldalon mindent megmutat magából mert élvezi, te meg pénzért takargatod magad. SZÁNALMAS VAGY KISCSIBE!
És még valami... Az ÁTLAG csaj mutat meg magából mindent ;) Én nem tartozom oda....
O.o mi van?
Senki nem hirdeti magát....
De hát ezt teszi az irigység ;)
O.o mi van?
Senki nem hirdeti magát....
De hát ezt teszi az irigység ;)
[quote=szilsanyi]megyek hozzátok. Monitort. Nézni [quote=sziszinko1][quote=édesbaba][quote=édesbaba][quote=sziszinko1][quote=szilsanyi]Szia hol lehet látni webcamon?[/quote]
Az én monitoromon ;-)[/quote]
:D[/quote]
Imádlak[/quote]
Én is téged hercegnőm[/quote][/quote]
[quote=sziszinko1][quote=édesbaba][quote=édesbaba][quote=sziszinko1][quote=szilsanyi]Szia hol lehet látni webcamon?[/quote]
Imádlak[/quote]
Én is téged hercegnőm[/quote]
[quote=édesbaba][quote=édesbaba][quote=sziszinko1][quote=szilsanyi]Szia hol lehet látni webcamon?[/quote]
Imádlak[/quote]
Én is téged hercegnőm