[quote=izéhozé1][quote=ferfi35][quote=izéhozé1][quote=ferfi35]Hmmm,nyalnám drága Lilla[/quote] kedves vagy férfi35[/quote] Te meg gyönyörű drága Lilla[/quote],köszi,szabaddá teszem 10 percre neked amásik ilyen nyalós albumot abba 10 kép van,nézd meg ha gondolod![/quote] ok,köszi édes!
[quote=ferfi35][quote=izéhozé1][quote=ferfi35]Hmmm,nyalnám drága Lilla[/quote] kedves vagy férfi35[/quote] Te meg gyönyörű drága Lilla[/quote],köszi,szabaddá teszem 10 percre neked amásik ilyen nyalós albumot abba 10 kép van,nézd meg ha gondolod!
Hmmm,nyalnám drága Lilla
kedves vagy férfi35
Te meg gyönyörű drága Lilla
,köszi,szabaddá teszem 10 percre neked amásik ilyen nyalós albumot abba 10 kép van,nézd meg ha gondolod!
[quote=ferfi35]Hmmm,nyalnám drága Lilla[/quote],sok férfi szereti nyalni,persze leginkább a saját gecijét,de a legtöbben,nem merik felvállalni még a párjuk előtt sem,én nekem nagyon izgató ez így rátereltem a figyelmét,
Hmmm,nyalnám drága Lilla
,sok férfi szereti nyalni,persze leginkább a saját gecijét,de a legtöbben,nem merik felvállalni még a párjuk előtt sem,én nekem nagyon izgató ez így rátereltem a figyelmét,
[quote=Tuzes69]Kinyaltad az összegecizett puncust. Nem semmi. De én is kinyaltam az ex szeretőmet miután telelőttem, ő meg leszopott levezetéskèpp.[/quote] a dolgok így működnek
Kinyaltad az összegecizett puncust. Nem semmi. De én is kinyaltam az ex szeretőmet miután telelőttem, ő meg leszopott levezetéskèpp.