[quote=07jedi][quote=Bethon][quote=07jedi]Ez mitől új kép ... ezt tetted fel január közepén is 17 - én 14 : 31 - kor is ...[/quote] köszi az észrevételt, rossz kategóriába ment.[/quote]
Köszi a kultútált vidzontválaszt...nem közekedni akartam ... további izgalmas sorozatokat kívánok.[/quote]Köszi
[quote=Bethon][quote=07jedi]Ez mitől új kép ... ezt tetted fel január közepén is 17 - én 14 : 31 - kor is ...[/quote] köszi az észrevételt, rossz kategóriába ment.[/quote]
Köszi a kultútált vidzontválaszt...nem közekedni akartam ... további izgalmas sorozatokat kívánok.
Ez mitől új kép ... ezt tetted fel január közepén is 17 - én 14 : 31 - kor is ...
köszi az észrevételt, rossz kategóriába ment.
Köszi a kultútált vidzontválaszt...nem közekedni akartam ... további izgalmas sorozatokat kívánok.
szegény csaj.... kötél nélkül sem valami szép a melle, de miért kell még jobban eltorzítani????? lehet hogy ez a kötözés tette olyanná amilyen. komolyan sajnálom szegényt biztosan nagyon élvezi...
szegény csaj.... kötél nélkül sem valami szép a melle, de miért kell még jobban eltorzítani????? lehet hogy ez a kötözés tette olyanná amilyen. komolyan sajnálom szegényt biztosan nagyon élvezi...