Erotikus írásom
Szex a csónakháznál
A történtet főszereplője két fiatal , akik megtalálták egymásban a boldogságot. Marci 22 éves, Julcsi 19 éves. Két szerelmes akik, ha csak tehetik élvezik egymást testétnek minden örömét. Boldogok, szépek, tele élettel, és vidámsággal. Marci apja nagy horgász, amikor csak teheti lejön a tóra. Van egy kisebb csónakháza, stég is van hozzá. Ez a kis házikó, ideális búvóhely két szerelmesnek . Bár, nekik aztán mindegy. Ők bárhol szexelnek akár még a csillagos ég alatt is. Az sem zavarja őket, ha valaki arra jár, és meglátja. Nem ez lenne az első ilyen eset. Laci bácsinak nem messze van a horgász helye. Amúgy ő is nagy horgász, és többször volt tanúja a két szerelmes szeretkezéseinek. ilyenkor beáll egy fa mögé, előveszi a farkát, és hamar rá is ránt. Nagy nyögések közepette szokott elélvezni. Ezt persze már Marciék is észre vették , de öket ez csak felizgatta.
Erotikus írásom
Szex a csónakháznál
A történtet főszereplője két fiatal , akik megtalálták egymásban a boldogságot. Marci 22 éves, Julcsi 19 éves. Két szerelmes akik, ha csak tehetik élvezik egymást testétnek minden örömét. Boldogok, szépek, tele élettel, és vidámsággal. Marci apja nagy horgász, amikor csak teheti lejön a tóra. Van egy kisebb csónakháza, stég is van hozzá. Ez a kis házikó, ideális búvóhely két szerelmesnek . Bár, nekik aztán mindegy. Ők bárhol szexelnek akár még a csillagos ég alatt is. Az sem zavarja őket, ha valaki arra jár, és meglátja. Nem ez lenne az első ilyen eset. Laci bácsinak nem messze van a horgász helye. Amúgy ő is nagy horgász, és többször volt tanúja a két szerelmes szeretkezéseinek. ilyenkor beáll egy fa mögé, előveszi a farkát, és hamar rá is ránt. Nagy nyögések közepette szokott elélvezni. Ezt persze már Marciék is észre vették , de öket ez csak felizgatta.
[quote=tamas357357][quote=Attisnyalis][quote=tamas357357][quote=Attisnyalis][quote=tamas357357]Faszák az új képeid. ;)[/quote]
Köszönöm, nekem is nagyon tetszik. Holnap még teszek fel![/quote]
Nagyon várom.[/quote]
Totál szexi képek lesznek![/quote]
Szuperek lettek.[/quote]
Köszönöm szépen örülök, hogy tetszik
[quote=Attisnyalis][quote=tamas357357][quote=Attisnyalis][quote=tamas357357]Faszák az új képeid. ;)[/quote]
Nagyon várom.[/quote]
Totál szexi képek lesznek![/quote]
Szuperek lettek.
Faszák az új képeid. ;)
Köszönöm, nekem is nagyon tetszik. Holnap még teszek fel!
[quote=tamas357357][quote=Attisnyalis][quote=tamas357357]Faszák az új képeid. ;)[/quote]
Nagyon várom.[/quote]
Totál szexi képek lesznek!
Faszák az új képeid. ;)
Köszönöm, nekem is nagyon tetszik. Holnap még teszek fel!
Messze lakom. Azért köszi.
[quote=Bisexpasi]Szilveszterre össze hozhatnánk mi meztelenkedèst imádó srácok egy kis laza tabumentes bulit. Szolnokon van hely.[/quote]
Messze lakom. Azért köszi.
Szilveszterre össze hozhatnánk mi meztelenkedèst imádó srácok egy kis laza tabumentes bulit. Szolnokon van hely.
[quote=Bisexpasi][quote=Attisnyalis]Lányok írjátok![/quote]
Szolnokon ha jársz szívesen látlak!!! :D Te vagy az egyik kedvenc tagom itt az oldalon!!! nagyon király csákó vagy!!! :D[/quote]
Köszönöm szépen! Örülök hogy írtál.
Lányok írjátok!
Szolnokon ha jársz szívesen látlak!!! :D Te vagy az egyik kedvenc tagom itt az oldalon!!! nagyon király csákó vagy!!! :D