[quote=ferenc21][quote=macisszőrös77][quote=Edit79][quote=macisszőrös77][quote=Edit79]Köszi fiuk aranyosak vagytok remélem jol felizgultatok s dagad a szerszám elégedettek vagytok a fotokkal.[/quote]bizony dagad! :) nagyon jó lehet a punciddal eljátszani! Popsinyalás szereted?[/quote]imádom ha nyalnak spriccel a puncim a végén.[/quote] olyan spriccelős kép nincs? Nagyon nedves punid van belenyalnék! Pusza[/quote]igen nagyon nedves vagyok mindig folyik szoszerint azt nehéz fotozni.[/quote]
Ezt az állandó folyást orvos látta már? Érdemes lenne megmutatni neki!
Ezt az állandó folyást orvos látta már? Érdemes lenne megmutatni neki!
[quote=macisszőrös77][quote=Edit79][quote=macisszőrös77][quote=Edit79]Köszi fiuk aranyosak vagytok remélem jol felizgultatok s dagad a szerszám elégedettek vagytok a fotokkal.[/quote]bizony dagad! :) nagyon jó lehet a punciddal eljátszani! Popsinyalás szereted?[/quote]imádom ha nyalnak spriccel a puncim a végén.[/quote] olyan spriccelős kép nincs? Nagyon nedves punid van belenyalnék! Pusza[/quote]igen nagyon nedves vagyok mindig folyik szoszerint azt nehéz fotozni.
Köszi fiuk aranyosak vagytok remélem jol felizgultatok s dagad a szerszám elégedettek vagytok a fotokkal.
bizony dagad! :) nagyon jó lehet a punciddal eljátszani! Popsinyalás szereted?
imádom ha nyalnak spriccel a puncim a végén.
olyan spriccelős kép nincs? Nagyon nedves punid van belenyalnék! Pusza
igen nagyon nedves vagyok mindig folyik szoszerint azt nehéz fotozni.
[quote=Edit79][quote=macisszőrös77][quote=Edit79]Köszi fiuk aranyosak vagytok remélem jol felizgultatok s dagad a szerszám elégedettek vagytok a fotokkal.[/quote]bizony dagad! :) nagyon jó lehet a punciddal eljátszani! Popsinyalás szereted?[/quote]imádom ha nyalnak spriccel a puncim a végén.[/quote] olyan spriccelős kép nincs? Nagyon nedves punid van belenyalnék! Pusza
Köszi fiuk aranyosak vagytok remélem jol felizgultatok s dagad a szerszám elégedettek vagytok a fotokkal.
bizony dagad! :) nagyon jó lehet a punciddal eljátszani! Popsinyalás szereted?
imádom ha nyalnak spriccel a puncim a végén.
olyan spriccelős kép nincs? Nagyon nedves punid van belenyalnék! Pusza