Fórum
Szia!! Szuper képek!! Köszi!!
Szia!! Szuper képek!! Köszi!!
Ne fogd vissza magad öreg.Halvány fogalmam sincs hogy csinálod de ezek a puncik fullosak.És örülök neki hogy megosztod ezeket a képeket.Köszönöm a többiek nevében is.És tegyél még fel sokat.
Ne fogd vissza magad öreg.Halvány fogalmam sincs hogy csinálod de ezek a puncik fullosak.És örülök neki hogy megosztod ezeket a képeket.Köszönöm a többiek nevében is.És tegyél még fel sokat.
azoknak üzenem ( szerelmes e-mailek küldőinek ) akiknek még nem esett volna le hogy a képeken két különböző hölgy látható...ebből következik: 1. nem vagyok alakváltó--> 2. nem vagyok nő --> 3. ezek a volt csajaimról készült képek ... na mindegy...teszek fel pár képet egy 3. jól sikerült akciómról ( hál istennek itt már volt digit gépem és jobb a minőség ) további kellemes időtöltést!!
azoknak üzenem ( szerelmes e-mailek küldőinek ) akiknek még nem esett volna le hogy a képeken két különböző hölgy látható...ebből következik: 1. nem vagyok alakváltó--> 2. nem vagyok nő --> 3. ezek a volt csajaimról készült képek ... na mindegy...teszek fel pár képet egy 3. jól sikerült akciómról ( hál istennek itt már volt digit gépem és jobb a minőség ) további kellemes időtöltést!!
Tényleg nagyon jó kis lányzó! Szivesen gyűrném vele az ágyat.
Tényleg nagyon jó kis lányzó! Szivesen gyűrném vele az ágyat.
törölt felhasználó
Annyira tetszik ez lány nekem!:)
Annyira tetszik ez lány nekem!:)
ez tényleg gyilkos
ez tényleg gyilkos
huhh..de jo vagy!!!!
huhh..de jo vagy!!!!
nagyon megbasznám a kis lucskos puncidat
nagyon megbasznám a kis lucskos puncidat
Nagyon szexi vagy!!
Nagyon szexi vagy!!
Nagyon szexi vagy!!
Nagyon szexi vagy!!
törölt felhasználó
Küldj még édes!:)
Küldj még édes!:)
formás és kívánatos
formás és kívánatos
törölt felhasználó
Lány vagyok,de teljesen kész vagyok ettől a csajtól! Fincsi lehet!:) Eszméletlen jó amikor pucsít!
Lány vagyok,de teljesen kész vagyok ettől a csajtól! Fincsi lehet!:) Eszméletlen jó amikor pucsít!
Nagyon szép a kislány és ügyesen pózol.A cici és a punci tökéletes.
Nagyon szép a kislány és ügyesen pózol.A cici és a punci tökéletes.
killer fóruma. Ide várjuk a véleményeket a képeiről.
killer fóruma. Ide várjuk a véleményeket a képeiről.