[quote=black],,,es ez nekked baj?
,,,a sajat kepunket odda kulgyuk, ahova akarlyuk, puszi,,
:-D[/quote]
Tölts fel sok képet,de egyetlen sort de írj ! A képek jobbak mint ahogyan írsz.
Tölts fel sok képet,de egyetlen sort de írj ! A képek jobbak mint ahogyan írsz.
Nagyon jó képek! A baj csak annyi, hogy tele van vele a net! Nem a saját képeid, mások képeivel meg mi a bánatnak vágsz fel? Rengeteg külföldi oldalon szerepelnek ezek a képek...
Nagyon jó képek! A baj csak annyi, hogy tele van vele a net! Nem a saját képeid, mások képeivel meg mi a bánatnak vágsz fel? Rengeteg külföldi oldalon szerepelnek ezek a képek...
[quote=robigo][quote=robigo]Szívem, azt a feliratot vedd le onnan, ha szeretsz egy kicsit...[/quote]
Vagy küldd el nekem ezt a képet, felirat nélkül... gte325@t-online.hu Imádlak, köszi[/quote]
bocs, en a filiratot nem tettem oda,,, :-(
[quote=robigo]Szívem, azt a feliratot vedd le onnan, ha szeretsz egy kicsit...[/quote]
Vagy küldd el nekem ezt a képet, felirat nélkül... gte325@t-online.hu Imádlak, köszi
Szívem, azt a feliratot vedd le onnan, ha szeretsz egy kicsit...
Vagy küldd el nekem ezt a képet, felirat nélkül... gte325@t-online.hu Imádlak, köszi
Szuper! :) Lát itt az emberfia annyi fidres-fodros, sallangos, pillangós, nagy ajkas, hatalmas csiklójú suncit/puncit/nunit/stb.,ki hogyan hívja/becézgeti..Én az ilyen gyönyörűséget, gusztusost nagybetűs PINÁnak hívom, mert ez nyalni és dugnivaló!:):):))
Szuper! :) Lát itt az emberfia annyi fidres-fodros, sallangos, pillangós, nagy ajkas, hatalmas csiklójú suncit/puncit/nunit/stb.,ki hogyan hívja/becézgeti..Én az ilyen gyönyörűséget, gusztusost nagybetűs PINÁnak hívom, mert ez nyalni és dugnivaló!:):):))