[quote=Andrew]Szia Andrea! Szívesen,gyönyörű és kívánatos tested van,vonzó vagy.Örömmel fröcskölöm az ondóimat tőled az élvezettől,mindig áll a farkam tőled,ha nézlek.:p A melleidet és is örömmel kényeztetném és a punidba én us bedugnám szívesen az ujjam,nyelvem és a farkam mélyen beléd. B.U.É.K. csók[/quote]
Nagyon örülök, hogy ilyen hatással vagyok Rád.
Boldog Új Évet kívánok én is Neked!
Nagyon örülök, hogy ilyen hatással vagyok Rád.
Boldog Új Évet kívánok én is Neked!
Szia Andrea! Szívesen,gyönyörű és kívánatos tested van,vonzó vagy.Örömmel fröcskölöm az ondóimat tőled az élvezettől,mindig áll a farkam tőled,ha nézlek.:p A melleidet és is örömmel kényeztetném és a punidba én us bedugnám szívesen az ujjam,nyelvem és a farkam mélyen beléd. B.U.É.K. csók
Szia Andrea! Szívesen,gyönyörű és kívánatos tested van,vonzó vagy.Örömmel fröcskölöm az ondóimat tőled az élvezettől,mindig áll a farkam tőled,ha nézlek.:p A melleidet és is örömmel kényeztetném és a punidba én us bedugnám szívesen az ujjam,nyelvem és a farkam mélyen beléd. B.U.É.K. csók
[quote=Andrea65][quote=07jedi]De bizonyára jobban örülsz ha egy IGAZI FASZ dugja a puncusodat ...[/quote]
Csak semmi kapkodás! Mindennek meg van az ideje![/quote]
Ezt a PINÁT nem is kapkodva kell medugni ... persze bemelegítésképp lehet ujjazni ..
Ezt a PINÁT nem is kapkodva kell medugni ... persze bemelegítésképp lehet ujjazni ..
[quote=Vegzet1971][quote=07jedi]De bizonyára jobban örülsz ha egy IGAZI FASZ dugja a puncusodat ...[/quote]
Szia! Kizárt:)Túl règ óta van itt:)))[/quote]
Ha-ha! Savanyú a szőlő?
De bizonyára jobban örülsz ha egy IGAZI FASZ dugja a puncusodat ...
[quote=robigo]olyan közelről mutasd, hogy az illatát is érezzem, hogy a nedvét tapinthassam, hogy meg is nyálazhassam...[/quote]
Díjazom a rámenősségedet, de ez a technika mai állása szerint nem lehetséges!
olyan közelről mutasd, hogy az illatát is érezzem, hogy a nedvét tapinthassam, hogy meg is nyálazhassam...
Díjazom a rámenősségedet, de ez a technika mai állása szerint nem lehetséges!
[quote=Vegzet1971][quote=Vegzet1971]A chat legszebb érett puncija vagy!!![/quote]
Azèrt volt ideje beleöregedni az oldalba[/quote]
Nincs két hónapja, hogy regisztráltál az oldalra!
Meg kell vallani, nem karmolják össze magukat a fotóid láttán az idelátogatók.
Ahhoz képest nagyon osztod az észt!
Lehetnél kedvesebb is!
A chat legszebb érett puncija vagy!!!
Azèrt volt ideje beleöregedni az oldalba
Nincs két hónapja, hogy regisztráltál az oldalra!
Meg kell vallani, nem karmolják össze magukat a fotóid láttán az idelátogatók.
Ahhoz képest nagyon osztod az észt!
Lehetnél kedvesebb is!
Kedves Isti72. Andrew, Ladro, darazs47, gyuro65, gusztavo és gyusza!
Nagyon szépen köszönöm a leveleiteket! Amelyekből kiderül, hogy a feltett fotók elnyerték a tetszéseteket, és a látvány, amit nyújtani tudok, elindította a fantáziátokat és a merevedéseteket is!
Mivel ez egy erotikus oldal, a szereplésem célt ért! Volt értelme feltenni a képeket!
Köszönöm Nektek,hogy nem csak megnéztétek a fotóimat, de véleményt nyilvánítani sem voltatok restek!!
Kedves Isti72. Andrew, Ladro, darazs47, gyuro65, gusztavo és gyusza!
Nagyon szépen köszönöm a leveleiteket! Amelyekből kiderül, hogy a feltett fotók elnyerték a tetszéseteket, és a látvány, amit nyújtani tudok, elindította a fantáziátokat és a merevedéseteket is!
Mivel ez egy erotikus oldal, a szereplésem célt ért! Volt értelme feltenni a képeket!
Köszönöm Nektek,hogy nem csak megnéztétek a fotóimat, de véleményt nyilvánítani sem voltatok restek!!
Igazán vonzó nő vagy! A gyönyörű csodásan simára borotvált puncid látva, eszembe jutott, korábban egyszer meghagytad télire a fanszőrzeted! Ma sem tudom eldönteni, hogyan szebb, de el kell ismerni, fedetlenül jobban érvényesül a dundisága! Elbűvől a domború popsid, formás melled! Öröm volt nézegetni a fotóid! Irigylem a pasit, aki meg is simogathat, meg is ....!
Igazán vonzó nő vagy! A gyönyörű csodásan simára borotvált puncid látva, eszembe jutott, korábban egyszer meghagytad télire a fanszőrzeted! Ma sem tudom eldönteni, hogyan szebb, de el kell ismerni, fedetlenül jobban érvényesül a dundisága! Elbűvől a domború popsid, formás melled! Öröm volt nézegetni a fotóid! Irigylem a pasit, aki meg is simogathat, meg is ....!
Egyszerűen gyönyörűszép melleid vannak!!!! Én még formásabbat és kívánatosabbat nem láttam!!!! A bimbóidat szopogatnám órákig, miközben a húsos pinádba mozgatom farkamat!!!!! N#1
Egyszerűen gyönyörűszép melleid vannak!!!! Én még formásabbat és kívánatosabbat nem láttam!!!! A bimbóidat szopogatnám órákig, miközben a húsos pinádba mozgatom farkamat!!!!! N#1
Egyszerűen kívánatos vagy!
Lenyügözően sugárzik belőled az erotika! Minden fotód arról árulkodik, hogy imádodo a szeyet! Én meg téged! Tudnálak szeretgetni!
Egyszerűen kívánatos vagy!
Lenyügözően sugárzik belőled az erotika! Minden fotód arról árulkodik, hogy imádodo a szeyet! Én meg téged! Tudnálak szeretgetni!