[quote=gedeon774][quote=Andrea65][quote=gedeon774]Jó kép izgalmas,izgató. Akkor lehet nyalni?[/quote
Hogyne lehetne! Változatlanul élvezem ha nyalnak![/quote] Mehetek?[/quote]
Nem rád gondoltam!
Ne haragudj, van aki megteszi!
Vissza-visszatérek hozzád mindig, mert gyönyörű a puncid :) Tökéletes az alakod és szerelmes vagyok a legutóbbi fürdőruhás fotódba, mert eszméletlenül vonzó és izgató vagy rajta. Személyes kedvenceim az egész alakos fotóid. Puszi
Vissza-visszatérek hozzád mindig, mert gyönyörű a puncid :) Tökéletes az alakod és szerelmes vagyok a legutóbbi fürdőruhás fotódba, mert eszméletlenül vonzó és izgató vagy rajta. Személyes kedvenceim az egész alakos fotóid. Puszi
[quote=janonim]csodálatos élmény lenne kinyalni téged.[/quote]
Hála a Mindenhatónak, van részem ebben a csodálatos élményben. Van aki kedvemre való módon megteszi!
Megjegyzem, nem minden férfi ért hozzá!
csodálatos élmény lenne kinyalni téged.
Hála a Mindenhatónak, van részem ebben a csodálatos élményben. Van aki kedvemre való módon megteszi!
Megjegyzem, nem minden férfi ért hozzá!
[quote=Andrea65]Nagyon szép a puncid, szerelmem is megcsodálta! Még tegyél fel fotókat ha kérhetlek! Puszi![/quote] Eszméletlenül jó vagy! Remélem az én Édes Andikámmal is csinálunk hasonló fotókat,és fölrakjuk!
Nagyon szép a puncid, szerelmem is megcsodálta! Még tegyél fel fotókat ha kérhetlek! Puszi!
Eszméletlenül jó vagy! Remélem az én Édes Andikámmal is csinálunk hasonló fotókat,és fölrakjuk!
Gyönyörű popsid van és igencsak vágykeltő ez a pozitúra, ahogyan előrehajolva a duzzadt puncidat mutatod. Elképzeltem, mihez is kezdenék vele, ha előttem lennél így mélyen lehajolva!
Képzeld el te is, hogy ott térdelek mögötted, farkam hegyével szétválasztom a duzzadt kisajkaid, aztán szép lassan ......!
Elképzelted?
Gyönyörű popsid van és igencsak vágykeltő ez a pozitúra, ahogyan előrehajolva a duzzadt puncidat mutatod. Elképzeltem, mihez is kezdenék vele, ha előttem lennél így mélyen lehajolva!
Képzeld el te is, hogy ott térdelek mögötted, farkam hegyével szétválasztom a duzzadt kisajkaid, aztán szép lassan ......!
Elképzelted?