[quote=Tigerboy]Szia, végignéztem a képeidet és nagyon tetszel, annyira szép vagy. Gyönyörű punci, tündéri mellek. Ha gondolod vegyél fel msn-re címem: wildtigerboy2009@hotmail.com
Köszi puszy.[/quote]Kedves Tigerboy! Nagyon örülök, hogy tetszenek a fotóim, sajnos msn- lehetőségem nincs! Ha gondolod levelezhetünk: andrea6512@freemail.hu
Kedves Tigerboy! Nagyon örülök, hogy tetszenek a fotóim, sajnos msn- lehetőségem nincs! Ha gondolod levelezhetünk: andrea6512@freemail.hu
Szia, végignéztem a képeidet és nagyon tetszel, annyira szép vagy. Gyönyörű punci, tündéri mellek. Ha gondolod vegyél fel msn-re címem: wildtigerboy2009@hotmail.com
Köszi puszy.
Szia, végignéztem a képeidet és nagyon tetszel, annyira szép vagy. Gyönyörű punci, tündéri mellek. Ha gondolod vegyél fel msn-re címem: wildtigerboy2009@hotmail.com
Köszi puszy.
Nagyon szép a puncid.Megállás nélkül szopogatnám, finoman harapdálnám a szemérem ajkaidat.Külön dicséret a beállításokért, bár a szépről nem nehéz jó fotókat csinálni.
Puszi a puncidra.
Nagyon szép a puncid.Megállás nélkül szopogatnám, finoman harapdálnám a szemérem ajkaidat.Külön dicséret a beállításokért, bár a szépről nem nehéz jó fotókat csinálni.
Puszi a puncidra.