[quote=Vegzet1971][quote=mpower]Szerintem ezt elég sokan vállalnák, persze én Aput análba? Anyut punciba?is![/quote][/quote]
Análba engem is lehet miközben a nejet dugom. :)
[quote=Spermahajder77]Persze, nagyon szívesen! :)
[quote=Sasa]Valakinvállalná hogy sexmoziban jol megdugjuk a feleségem?[/quote][/quote]sziasztok én beene vagyok
Persze, nagyon szívesen! :)
Valakinvállalná hogy sexmoziban jol megdugjuk a feleségem?
[quote=Pisti123]Sziasztok! Mi is keresunk tobb pasis szexhez pasikat. Az elkepzeles kb 4-5 biszex pasi es a parom. Biszex mert nagyon izgatja ha a pasik is foglalkoznak egymassal.[/quote]
Én is szivesen résztennék.
Sziasztok! Mi is keresunk tobb pasis szexhez pasikat. Az elkepzeles kb 4-5 biszex pasi es a parom. Biszex mert nagyon izgatja ha a pasik is foglalkoznak egymassal.
Én benne lennék szívesen! :)
[quote=Pisti123]Sziasztok! Mi is keresunk tobb pasis szexhez pasikat. Az elkepzeles kb 4-5 biszex pasi es a parom. Biszex mert nagyon izgatja ha a pasik is foglalkoznak egymassal.[/quote]
Én benne lennék szívesen! :)
Sziasztok! Mi is keresunk tobb pasis szexhez pasikat. Az elkepzeles kb 4-5 biszex pasi es a parom. Biszex mert nagyon izgatja ha a pasik is foglalkoznak egymassal.