[quote=MazochistaFerfi]Szerbusztok!!
A természet legcsodálatosabb és legszebb csodája egy állapotos, boldog Nő!!
Sok örömöt és Boldogságot Nektek és a Picinek!!
:-)) :-))[/quote]
Szia. Köszönjük!!! :)
[quote=Spermahajder77]Persze meg értem, de fotót azért szívesen látnék rólatok igy is! Nagyon izgató egy várandós kismamaaaaa! :)
[quote=Peti&Zsuzsi][quote=Spermahajder77]Sziasztok! Fantasztikusak vagytok, szívesen be szélnék ha lehet! :)[/quote]
Szia! Köszönjük! A baba miatt most nem mennénk bele hármasba.[/quote][/quote]
Lesznek fotók. Igyekszünk folyamatosan fotózni a szülésig. :)
Lesznek fotók. Igyekszünk folyamatosan fotózni a szülésig. :)
Persze meg értem, de fotót azért szívesen látnék rólatok igy is! Nagyon izgató egy várandós kismamaaaaa! :)
[quote=Peti&Zsuzsi][quote=Spermahajder77]Sziasztok! Fantasztikusak vagytok, szívesen be szélnék ha lehet! :)[/quote]
Szia! Köszönjük! A baba miatt most nem mennénk bele hármasba.[/quote]
Persze meg értem, de fotót azért szívesen látnék rólatok igy is! Nagyon izgató egy várandós kismamaaaaa! :)
Sziasztok! Fantasztikusak vagytok, szívesen be szélnék ha lehet! :)
Szia! Köszönjük! A baba miatt most nem mennénk bele hármasba.
[quote=Spermahajder77]Sziasztok! Fantasztikusak vagytok, szívesen be szélnék ha lehet! :)[/quote]
Sziasztok! Fantasztikusak vagytok, szívesen be szélnék ha lehet! :)
[quote=Kurta mc]Sziasztok nagyon jók a képeitek sexy vagy nagyon rajta. Gratula a babához. Szivesen csatlakoznánk hozzátok ha gondoljátok. Üdv Jani&Edina[/quote]
Sziasztok!
Köszönjük a dicséretet meg a gratulációt!
Sziasztok nagyon jók a képeitek sexy vagy nagyon rajta. Gratula a babához. Szivesen csatlakoznánk hozzátok ha gondoljátok. Üdv Jani&Edina
Sziasztok!
Köszönjük a dicséretet meg a gratulációt!
[quote=Zsolt3]Gyonyoru punci,belevalo csaj ,csak irigyelni tudom Petit ,szivesen benyalnek csontig... es meg azon is tul . Koszonom a fotokat,csak igy tovabb.[/quote]
Köszönöm a bókokat. Hízelgő az ajánlatod! Igyekszünk majd újabb képeket is felrakni.
Puszi
Gyonyoru punci,belevalo csaj ,csak irigyelni tudom Petit ,szivesen benyalnek csontig... es meg azon is tul . Koszonom a fotokat,csak igy tovabb.
Köszönöm a bókokat. Hízelgő az ajánlatod! Igyekszünk majd újabb képeket is felrakni.
[quote=Öreglali]Tetszenek a képeitek.
Zsuzsi hatása keményítő!
Csodás lehet az együttlét Nálatok.[/quote]
Köszönjük!
Igaz ami igaz nagyokat élvezünk együtt! :)
Tetszenek a képeitek.
Zsuzsi hatása keményítő!
Csodás lehet az együttlét Nálatok.
Köszönjük!
Igaz ami igaz nagyokat élvezünk együtt! :)