Most nézem, hogy te is hasonló vagy. :) Ami nem baj, de azért más ha valódi emberek mutatnak magukról amatőr képeket mint az, hogy fogod magad és leszedsz a netről amatőr vagy annak látszó képet.
Vicces amikor egy valóban kitárulkozó és bevállalós hölgynek kevesebb pontja van mint az innen-onnan lehúzkodott lányoknak. De persze csak egy vélemény. :)
Most nézem, hogy te is hasonló vagy. :) Ami nem baj, de azért más ha valódi emberek mutatnak magukról amatőr képeket mint az, hogy fogod magad és leszedsz a netről amatőr vagy annak látszó képet.
Vicces amikor egy valóban kitárulkozó és bevállalós hölgynek kevesebb pontja van mint az innen-onnan lehúzkodott lányoknak. De persze csak egy vélemény. :)
[quote=bukin]Mért? Most nem a netre tettem fel?[/quote]bukin!
netes kép: nem saját magáról vagy párjáról készült kép hanem a millió szexoldal egyikéről ideollózott kép.
bukin!
netes kép: nem saját magáról vagy párjáról készült kép hanem a millió szexoldal egyikéről ideollózott kép.
[quote=skyravers]Megerőszakoltátok a barátnőmet?[/quote]Igen drágám. 3-an is. Nem tehettem semmit! Tudod hogy imádok meztelenkedni egyedül a szabadban. Ezek meg erre jöttek!:(
Megerőszakoltátok a barátnőmet?
Igen drágám. 3-an is. Nem tehettem semmit! Tudod hogy imádok meztelenkedni egyedül a szabadban. Ezek meg erre jöttek!:(
[quote=bukin]Jaj engem is hogy megbasztatok!:) Jaj de jó volt!:) Pedig mennyit ellenkeztem és kapálóztam ellene!!!!![/quote]Szuper volt megerőszakolni téged! A végére csak belejöttél!:) Hát kúrtunk egy pár órát hárman! Megint elkapunk...:) Kell neked meztelenül napozni egyedül az erdőben!:)
Jaj engem is hogy megbasztatok!:) Jaj de jó volt!:) Pedig mennyit ellenkeztem és kapálóztam ellene!!!!!
Szuper volt megerőszakolni téged! A végére csak belejöttél!:) Hát kúrtunk egy pár órát hárman! Megint elkapunk...:) Kell neked meztelenül napozni egyedül az erdőben!:)