[quote=Gabor0723]Komoly visszatérés :D[/quote]köszi!
Ezeket saját magam csináltam magamról,minden kétséget kizáróan látszik a képeken hogy nem vagyok kamus pasi és ....
köszi!
Ezeket saját magam csináltam magamról,minden kétséget kizáróan látszik a képeken hogy nem vagyok kamus pasi és ....
[quote=Biandi][quote=biborka40]Csini a hölgy,de elég sok külföldi oldalon megtalálható.......:)[/quote]köszönöm!
Igen,sajnos átkültünk már pár fotót privátban..Már tudjuk,hogy hiba volt :([/quote]De ennyi oldalra???:D/webcam,swinger,/belga,orosz,német.......:D/
De ennyi oldalra???:D/webcam,swinger,/belga,orosz,német.......:D/
[quote=biborka40]Csini a hölgy,de elég sok külföldi oldalon megtalálható.......:)[/quote]köszönöm!
Igen,sajnos átkültünk már pár fotót privátban..Már tudjuk,hogy hiba volt :(
Csini a hölgy,de elég sok külföldi oldalon megtalálható.......:)
köszönöm!
Igen,sajnos átkültünk már pár fotót privátban..Már tudjuk,hogy hiba volt :(
[quote=Biandi][quote=Zoli]Kamu az egész!!!!!!!!!!!!!!!!!!![/quote]
Szívből örülök,ha így érzed,legalább egy nagydumás machó parasztal kevesebb írogat nekem hülyeségeket!!!
Puszi ;)
Andi[/quote]
Kamu az egész!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Szívből örülök,ha így érzed,legalább egy nagydumás machó parasztal kevesebb írogat nekem hülyeségeket!!!
Puszi ;)
Andi
[quote=Zoli]Kamu az egész!!!!!!!!!!!!!!!!!!![/quote]
Szívből örülök,ha így érzed,legalább egy nagydumás machóval kevesebb paraszt írogat nekem hülyeségeket!!!
Puszi ;)
Andi
Kamu az egész!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Szívből örülök,ha így érzed,legalább egy nagydumás machóval kevesebb paraszt írogat nekem hülyeségeket!!!
Puszi ;)
Andi
Istenem!Megláttam a képeidet és valami megmozdult a szivemben.Csodálatos és gyönyörű tested van,Tíz évet odaadnék az életemből ha téged kényeztethetnélek.Persze ehhez hozzátartozik a szex is.
Istenem!Megláttam a képeidet és valami megmozdult a szivemben.Csodálatos és gyönyörű tested van,Tíz évet odaadnék az életemből ha téged kényeztethetnélek.Persze ehhez hozzátartozik a szex is.