ez egy lány! beszélgettem is vele-persze itt- akkor meg jó színész(nő!) a beszólások meg csak rosszindulat egy törölt felhasználótól meg egy molett unatkozó lánytól, ennyi! csini!!!!!
ez egy lány! beszélgettem is vele-persze itt- akkor meg jó színész(nő!) a beszólások meg csak rosszindulat egy törölt felhasználótól meg egy molett unatkozó lánytól, ennyi! csini!!!!!
el lehet dugulni!akkor rakok fel olyan képet amire rá vanírva az AA! akkormajd besszívod! és lány vagyok! aki meg mgevédett annak nagyon köszönöm! és avéleményeket is!
el lehet dugulni!akkor rakok fel olyan képet amire rá vanírva az AA! akkormajd besszívod! és lány vagyok! aki meg mgevédett annak nagyon köszönöm! és avéleményeket is!
[quote=Nagytest][quote=kissfiu74][quote=Nagytest][quote=vddd]"ez" csaj! nem is értem az előzőt! ?? vagy rosszindulat? ne foglalkozz vele foxgirl! csinos vagy nagyon! még több kép?[/quote]Mit nem értesz férfi felkar,váll,nyak,és áll,a mellkasa a derekáig egyenes a melle plasztikátott,és paróka ami előnytelen. tegnap volt 69 éves aztán 39 ma meg már 18 Kamu transzi.[/quote]
Szerintem te valamit nagyon benéztél. Ez egy igazi fiatal lány képe.[/quote]Hidd el kicsit jobban értek az emberi testhez és az anatómiához. de neked úgyis mindegy milyen nemü.[/quote]
ez utóbbiban lehet, hogy igazad van :)
[quote=kissfiu74][quote=Nagytest][quote=vddd]"ez" csaj! nem is értem az előzőt! ?? vagy rosszindulat? ne foglalkozz vele foxgirl! csinos vagy nagyon! még több kép?[/quote]Mit nem értesz férfi felkar,váll,nyak,és áll,a mellkasa a derekáig egyenes a melle plasztikátott,és paróka ami előnytelen. tegnap volt 69 éves aztán 39 ma meg már 18 Kamu transzi.[/quote]
Szerintem te valamit nagyon benéztél. Ez egy igazi fiatal lány képe.[/quote]Hidd el kicsit jobban értek az emberi testhez és az anatómiához. de neked úgyis mindegy milyen nemü.
"ez" csaj! nem is értem az előzőt! ?? vagy rosszindulat? ne foglalkozz vele foxgirl! csinos vagy nagyon! még több kép?
Mit nem értesz férfi felkar,váll,nyak,és áll,a mellkasa a derekáig egyenes a melle plasztikátott,és paróka ami előnytelen. tegnap volt 69 éves aztán 39 ma meg már 18 Kamu transzi.
Szerintem te valamit nagyon benéztél. Ez egy igazi fiatal lány képe.
Hidd el kicsit jobban értek az emberi testhez és az anatómiához. de neked úgyis mindegy milyen nemü.
[quote=Nagytest][quote=vddd]"ez" csaj! nem is értem az előzőt! ?? vagy rosszindulat? ne foglalkozz vele foxgirl! csinos vagy nagyon! még több kép?[/quote]Mit nem értesz férfi felkar,váll,nyak,és áll,a mellkasa a derekáig egyenes a melle plasztikátott,és paróka ami előnytelen. tegnap volt 69 éves aztán 39 ma meg már 18 Kamu transzi.[/quote]
"ez" csaj! nem is értem az előzőt! ?? vagy rosszindulat? ne foglalkozz vele foxgirl! csinos vagy nagyon! még több kép?
Mit nem értesz férfi felkar,váll,nyak,és áll,a mellkasa a derekáig egyenes a melle plasztikátott,és paróka ami előnytelen. tegnap volt 69 éves aztán 39 ma meg már 18 Kamu transzi.
sztem csak egy fiatal lány, akit rosszindulatból megszóltál! ez nem plasztika! ez egy fiatal cici! és vszínú most romboltad le, tök feleslegesen, mindezt nem is tudom miért... :( de sajnos sok ilyen ember van! a kora kiírása meg mit bizonyít?? semmit! na mindegy :( felesleges rosszindulat, ami ha úgy is lenne, ahogy állítod, is az! te pedig lány!!!! nehogy foglalkozz vele! ;)
sztem csak egy fiatal lány, akit rosszindulatból megszóltál! ez nem plasztika! ez egy fiatal cici! és vszínú most romboltad le, tök feleslegesen, mindezt nem is tudom miért... :( de sajnos sok ilyen ember van! a kora kiírása meg mit bizonyít?? semmit! na mindegy :( felesleges rosszindulat, ami ha úgy is lenne, ahogy állítod, is az! te pedig lány!!!! nehogy foglalkozz vele! ;)
[quote=vddd]"ez" csaj! nem is értem az előzőt! ?? vagy rosszindulat? ne foglalkozz vele foxgirl! csinos vagy nagyon! még több kép?[/quote]Mit nem értesz férfi felkar,váll,nyak,és áll,a mellkasa a derekáig egyenes a melle plasztikátott,és paróka ami előnytelen. tegnap volt 69 éves aztán 39 ma meg már 18 Kamu transzi.