Szép húsos popsija van Pistinek. Elképzeltem, hogy tövig betolnám, és a gyönyörűség a hatalmas melleivel a zacsimat nyalogatná. Lüktetve élveznék a mélyére.
Szép húsos popsija van Pistinek. Elképzeltem, hogy tövig betolnám, és a gyönyörűség a hatalmas melleivel a zacsimat nyalogatná. Lüktetve élveznék a mélyére.
[quote=Vegzet1971][quote=Vegzet1971][quote=djiki1961]hol vannak ijen cicsik,csodálatosak[/quote] szerintem Pisti egy agresszív kamus hirdető![/quote]rászophatnál a marcsiból kicsúszó farkamra és vissza rakhadád belé! Benne lennék! De te egy nagyon nagy kamunak tűnsz![/quote] téged egy nagyon nagy agresszív fasznak tartalak! Marcsi pirszinges punciját nagyon meg tudnám baszni! Le is szophatnál! De irtó nagy kamu vagy te Pisti!
téged egy nagyon nagy agresszív fasznak tartalak! Marcsi pirszinges punciját nagyon meg tudnám baszni! Le is szophatnál! De irtó nagy kamu vagy te Pisti!
[quote=Vegzet1971][quote=djiki1961]hol vannak ijen cicsik,csodálatosak[/quote] szerintem Pisti egy agresszív kamus hirdető![/quote]rászophatnál a marcsiból kicsúszó farkamra és vissza rakhadád belé! Benne lennék! De te egy nagyon nagy kamunak tűnsz!
hol vannak ijen cicsik,csodálatosak
szerintem Pisti egy agresszív kamus hirdető!
rászophatnál a marcsiból kicsúszó farkamra és vissza rakhadád belé! Benne lennék! De te egy nagyon nagy kamunak tűnsz!
[quote=Pisti123][quote=djiki1961]hol vannak ijen cicik,csodálatosak[/quote] hat most epp ket farok kozott[/quote] miért tünsz egy agresszív kismalac nak, és kamunak kedves druszám?
hol vannak ijen cicik,csodálatosak
hat most epp ket farok kozott
miért tünsz egy agresszív kismalac nak, és kamunak kedves druszám?