Fórum
Nekem tetszik a farkad .de a párom csak akkor enged megdugni ha őt leszopod .Beválasz bennünket?
Nekem tetszik a farkad .de a párom csak akkor enged megdugni ha őt leszopod .Beválasz bennünket?
Romlott férfi vagyok
Romlott férfi vagyok
Fenébe valamelyik nőnek nem elég termetes a farkam,pedig a nagy puncit szeretem.
Fenébe valamelyik nőnek nem elég termetes a farkam,pedig a nagy puncit szeretem.
Hát igen,ma kora délután mondta ahogy négykézláb állt a szeretőm,tudom belém rendesen férsz azért jössz.
Hát igen,ma kora délután mondta ahogy négykézláb állt a szeretőm,tudom belém rendesen férsz azért jössz.
Ne eggy ijen hiányzik a párom pinájábol!!!!
Ne eggy ijen hiányzik a párom pinájábol!!!!
Volt olyan nő aki közölte mikor benne voltam,jó volna még 2-3 centi,azt a rohadt mindenit.
Volt olyan nő aki közölte mikor benne voltam,jó volna még 2-3 centi,azt a rohadt mindenit.
Ma 3 nőben járt a szerszámom,nem panaszkodhatom.
Ma 3 nőben járt a szerszámom,nem panaszkodhatom.
Köszönöm hölgyek,nyugodtan írhattok.
Köszönöm hölgyek,nyugodtan írhattok.
[quote=mcvki]ezen én is lovagolnék[/quote]Megírhatnád nekem milyen mély a hüvelyed magánba.Bennelennék.Imádok nyalni sok irányból.
Megírhatnád nekem milyen mély a hüvelyed magánba.Bennelennék.Imádok nyalni sok irányból.
ezen én is lovagolnék
ezen én is lovagolnék
[quote=édeshusi]Szivesen beleölnék[/quote]Köszönöm édeshusi
Köszönöm édeshusi
[quote=édeshusi]Szivesen beleölnék[/quote]
Rendben
Rendben
Szivesen beleölnék
Szivesen beleölnék
longdongX fóruma. Ide várjuk a véleményeket a képeiről.
longdongX fóruma. Ide várjuk a véleményeket a képeiről.