[quote=punci89]Hát ezek igazi gyönyörű szép természetes csöcsök, test, szőrős pina nagyon klassz, gratula[/quote]
Köszönjük szépen, nagyon jó hallani.Puszi.
[quote=MANMERCI2000]Hát igen itt nem csak a cicik gyönyörűek úgy egyben szép és szexi!
Boldog karácsonyt![/quote
Köszönöm szépen, nagyon aranyos vagy. Örülök,örülünk neki hogy szexinek tartod a képeket.Puszi,Boldog vidám ünnepeket.
[quote=Érett pasi]Pinát is villants. Ne csak a hájadat és a lógós csöcsöd[/quote]
Köszönöm szépen az intelligens hozzászólásodat,gondolom te egy tökéletes pasi lehetsz ezek szerint.A "képeid"is ezt támasztják alá.
Köszönöm szépen az intelligens hozzászólásodat,gondolom te egy tökéletes pasi lehetsz ezek szerint.A "képeid"is ezt támasztják alá.
[quote=mellani][quote=mindig kemény]Igazán szépek. De az a természetes szőrös punci is igencsak izgalmas látvány :)[/quote]
Köszönöm szépen, örülök neki.[/quote]
Én még jobban :) Nagyon ritka látvány sajnos...
[quote=avokado3791]Ezek között a gyönyörű nagy cicik között még a tíz hüvelykes farkam is elveszne[/quote]
Annyira azért nem nagy,de a férjem imádja minden oldalról.Köszönöm a bókot,örülök hogy tetszik a cickóm.
Ezek között a gyönyörű nagy cicik között még a tíz hüvelykes farkam is elveszne
Annyira azért nem nagy,de a férjem imádja minden oldalról.Köszönöm a bókot,örülök hogy tetszik a cickóm.
[quote=Feco60]Szep szoros pina..de jo a pasidnak...kurhatja[/quote]
Szereti a természetességet.Volt már nagyon rövid is csak akkor még szúrt,nem bírtam elviselni.
Szep szoros pina..de jo a pasidnak...kurhatja
Szereti a természetességet.Volt már nagyon rövid is csak akkor még szúrt,nem bírtam elviselni.
Kellett meglátnom a melleidet,most majd hívhatom a megasszonyosodott első barátnőm.Nagyon hasonló a bimbója és lógós kicsit.Elmegy a férje hazulról.Kicsit beszélgetünk leveszi a ruháját széthúzza a szőrös pináját nekem és nyalhatom.Utána dugnom kell.
Kellett meglátnom a melleidet,most majd hívhatom a megasszonyosodott első barátnőm.Nagyon hasonló a bimbója és lógós kicsit.Elmegy a férje hazulról.Kicsit beszélgetünk leveszi a ruháját széthúzza a szőrös pináját nekem és nyalhatom.Utána dugnom kell.