[quote=Andrew]Sziasztok! Szép nagy szeméremdombja van a hölgynek,és izgató vonzó szőrös punia,húú teljesen beizgatott,a látvány.Szívesen kényeztetném érzékien.:p Vagy a farkammal elmélyednék benne.:D Jók a fotók! ;) üdv.[/quote]
Szia!Köszi a,dicséretet :)
Sziasztok! Szép nagy szeméremdombja van a hölgynek,és izgató vonzó szőrös punia,húú teljesen beizgatott,a látvány.Szívesen kényeztetném érzékien.:p Vagy a farkammal elmélyednék benne.:D Jók a fotók! ;) üdv.
Sziasztok! Szép nagy szeméremdombja van a hölgynek,és izgató vonzó szőrös punia,húú teljesen beizgatott,a látvány.Szívesen kényeztetném érzékien.:p Vagy a farkammal elmélyednék benne.:D Jók a fotók! ;) üdv.
[quote=falat]Sziasztok! Élvezettel néztem a képeket! Jó nézni, mert át jön rajtuk a szenvedély! Szivesen látnék még új képeket. Bocsi a telhetetlenségemért, de nem tudok betelni a látvánnyal! :) Bevallom lenne kérésem, de nem tudom, hogy fogadtok e ioyesmiket. Ezért megtartom magamnak. ;)
Üdvözletem!
Sya köszi a véleményed :)És milyen kérésed lenne.
Üdv
Falat[/quote]
Sziasztok! Élvezettel néztem a képeket! Jó nézni, mert át jön rajtuk a szenvedély! Szivesen látnék még új képeket. Bocsi a telhetetlenségemért, de nem tudok betelni a látvánnyal! :) Bevallom lenne kérésem, de nem tudom, hogy fogadtok e ioyesmiket. Ezért megtartom magamnak. ;)
Üdvözletem!
Falat
Sziasztok! Élvezettel néztem a képeket! Jó nézni, mert át jön rajtuk a szenvedély! Szivesen látnék még új képeket. Bocsi a telhetetlenségemért, de nem tudok betelni a látvánnyal! :) Bevallom lenne kérésem, de nem tudom, hogy fogadtok e ioyesmiket. Ezért megtartom magamnak. ;)