[quote=eewarth]Azt hittem,hogy dugod is ,csak férjénél van a csaj.[/quote]
Simán szexelnèk vele,de túl hűsèges ! :-(
Meg èn nem vagyok elèg jó neki ! :-(
Simán szexelnèk vele,de túl hűsèges ! :-(
Meg èn nem vagyok elèg jó neki ! :-(
[quote=rami007]Szia csak kérdezem a képcserés csajszival kapcsolatban mi van akkor ha a párja akihez annyira ragaszkodik fel téved erre az oldalra szerintem a napszeművegben is meg ismeri a saját párját akkor mi lesz?[/quote]
Szia! Ez nem az ő terepe, de ha igy is lenne, szerintem megbocsátana. Nagyobb dolgokat is nézett már el. :-)
Szia! Ez nem az ő terepe, de ha igy is lenne, szerintem megbocsátana. Nagyobb dolgokat is nézett már el. :-)
Szia csak kérdezem a képcserés csajszival kapcsolatban mi van akkor ha a párja akihez annyira ragaszkodik fel téved erre az oldalra szerintem a napszeművegben is meg ismeri a saját párját akkor mi lesz?
Szia csak kérdezem a képcserés csajszival kapcsolatban mi van akkor ha a párja akihez annyira ragaszkodik fel téved erre az oldalra szerintem a napszeművegben is meg ismeri a saját párját akkor mi lesz?
Sziasztok ! Csak a félre értések elkerülése végett irok ! A "képcserés csajszi", sajnos nem a párom ! Ő csak virtuálisan van jelen az éltemben ! Én szerettem volna többet is, de Ő kitartóan hűséges a párjához ! De azért szereti mutogatni a bájait ! Ami nekem kimondottan tetszik ! És egy nagyon kedves,okos és gyönyörű igazi izig-vérig Nőt ismertem meg benne ! "Élvezzétek" ti is a látványát, azt szereti ! Meg, ha látja is ezt ! További szép napot ! :-)
Sziasztok ! Csak a félre értések elkerülése végett irok ! A "képcserés csajszi", sajnos nem a párom ! Ő csak virtuálisan van jelen az éltemben ! Én szerettem volna többet is, de Ő kitartóan hűséges a párjához ! De azért szereti mutogatni a bájait ! Ami nekem kimondottan tetszik ! És egy nagyon kedves,okos és gyönyörű igazi izig-vérig Nőt ismertem meg benne ! "Élvezzétek" ti is a látványát, azt szereti ! Meg, ha látja is ezt ! További szép napot ! :-)
[quote=longdongX]Répa,vitamin,minden.Fő az egészség!Kéremszépen.
Hogy mozog a krokodil?
By Boncz Gézu[/quote] Szia ! Na most ezt valahogy nem értem ! Ha meg tennéd,elmagyaráznád nekem is mire gondoltál !
Szia ! Na most ezt valahogy nem értem ! Ha meg tennéd,elmagyaráznád nekem is mire gondoltál !
[quote=longdongX]Képcserés csajszi.Hát persze.[/quote]. Bár nem szoktam ide írni ! De neked,mi bajod van ? Kètelkedsz a lètezèsèben ? Honnan lenne ennyi kèpem róla,szerinted !?
. Bár nem szoktam ide írni ! De neked,mi bajod van ? Kètelkedsz a lètezèsèben ? Honnan lenne ennyi kèpem róla,szerinted !?