Fórum
nagyon jó a csaj
nagyon jó a csaj
Gyönyörű! Szívesen kényeztetném az egész testét
Gyönyörű! Szívesen kényeztetném az egész testét
törölt felhasználó
Nagyon szèp a csaj!
Nagyon szèp a csaj!
Jó képek. Szívesen megtölteném minden lyukat
Jó képek. Szívesen megtölteném minden lyukat
Ügyes jól áll neki
Ügyes jól áll neki
Micsoda torka van. Csodás
Micsoda torka van. Csodás
de megtudnám baszni eszt a jó pinát
de megtudnám baszni eszt a jó pinát
törölt felhasználó
Szia
Csodás a hölgy!
Sexy izgató!
Szia
Csodás a hölgy!
Sexy izgató!
Szia! Úhh micsoda fenék és punci igazán,dugnám mindkettőt felváltva,majd a szájába tenném.;) csók a csajszinak ;)
Szia! Úhh micsoda fenék és punci igazán,dugnám mindkettőt felváltva,majd a szájába tenném.;) csók a csajszinak ;)
törölt felhasználó
Úgy szép, ahogy van. Jó lenne élőben is találkozni! :)
Úgy szép, ahogy van. Jó lenne élőben is találkozni! :)
Micsoda fenék...Szép hátulról...
Micsoda fenék...Szép hátulról...
Sziasztok! De kinyalnám a szöszi punciját! Csak úgy nyögne a kicsike...... Üdv: Attila
Sziasztok! De kinyalnám a szöszi punciját! Csak úgy nyögne a kicsike...... Üdv: Attila
Szia!A cicának adnék a szájába és a popsijába is rendesen.;) A puniját felnyársalnám a farkammal és a nyelvemmel.:P Akár veled is közösen megdolgoznám,hogy az élvezettől elaléljon. :D üdv.
Szia!A cicának adnék a szájába és a popsijába is rendesen.;) A puniját felnyársalnám a farkammal és a nyelvemmel.:P Akár veled is közösen megdolgoznám,hogy az élvezettől elaléljon. :D üdv.
Szuper fotók, gyönyörű nő!!!!
Szuper fotók, gyönyörű nő!!!!
Szia! Még mindig nagyon jó a hölgy,a kis szájacskáját vagy a puniát megtömném igazán.;) Rá van állva a faszom,elég izgató külső látvány alapján.:p Örömmel kezelésbe venném,és érezném ebben a nagy melegben.;)
Szia! Még mindig nagyon jó a hölgy,a kis szájacskáját vagy a puniát megtömném igazán.;) Rá van állva a faszom,elég izgató külső látvány alapján.:p Örömmel kezelésbe venném,és érezném ebben a nagy melegben.;)
Szia! Húú nagyon jó nő,izgatóan szopik a fotók alapján,biztos nagyon jól! ;) Élvezettel megdolgoznám én is a száját és a torkát is lemennék benne.:) Vag amíg szopna téged,nagyon jó a feneke,addig nyalnám hátulról és majd a farkammal mélyen belemerülnék,hogy jobban szopjon téged is ,élvezettel. ;) üdv csók a hölgynek.:p
Szia! Húú nagyon jó nő,izgatóan szopik a fotók alapján,biztos nagyon jól! ;) Élvezettel megdolgoznám én is a száját és a torkát is lemennék benne.:) Vag amíg szopna téged,nagyon jó a feneke,addig nyalnám hátulról és majd a farkammal mélyen belemerülnék,hogy jobban szopjon téged is ,élvezettel. ;) üdv csók a hölgynek.:p
Csodás nő, szívesen megszopatnám és dugnám én is. :)
Csodás nő, szívesen megszopatnám és dugnám én is. :)
csak ittis a nő kényeztetése lemaradt ahogyelnézem csak a szopatásról szól semmi nyalás pedig egy nőnek az kell ám.
Hozzám a párom anélkül nem is nyúl ha nem nyal előtte jól ki.
csak sok pasi nem szeret kényeztetni,de ők elvárják.
csak ittis a nő kényeztetése lemaradt ahogyelnézem csak a szopatásról szól semmi nyalás pedig egy nőnek az kell ám.
Hozzám a párom anélkül nem is nyúl ha nem nyal előtte jól ki.
csak sok pasi nem szeret kényeztetni,de ők elvárják.
finom szájú macsek...az tuti ;-)
finom szájú macsek...az tuti ;-)
Nagyon szépen szopik.Köszi a képet
Nagyon szépen szopik.Köszi a képet
Izgalmas képek!Én is beszállnék,ha kedvelitek a többest.
Izgalmas képek!Én is beszállnék,ha kedvelitek a többest.
Nagyon szépen szopik.
Nagyon szépen szopik.
tetszik a szőke csaj, szívesen kényeztetném
tetszik a szőke csaj, szívesen kényeztetném
Tetszetős csajok. Adnám én is a farkam vagy nyelvem nekik. Szép pinusuk van
Tetszetős csajok. Adnám én is a farkam vagy nyelvem nekik. Szép pinusuk van
bossfater fóruma. Ide várjuk a véleményeket a képeiről.
bossfater fóruma. Ide várjuk a véleményeket a képeiről.