[quote=07jedi]Ki ez az IQ bajnok ? Miért nincs még kitiltva ? Vajon mit követtetek el ?
Ez is egy szinvonal mégpedig a béka ülepe alatt ... Ezeket így kell bemutatni ... Jól tettétek[/quote]
Mertem nemet mondani neki! Ennyi!
Ki ez az IQ bajnok ? Miért nincs még kitiltva ? Vajon mit követtetek el ?
Ez is egy szinvonal mégpedig a béka ülepe alatt ... Ezeket így kell bemutatni ... Jól tettétek
Ki ez az IQ bajnok ? Miért nincs még kitiltva ? Vajon mit követtetek el ?
Ez is egy szinvonal mégpedig a béka ülepe alatt ... Ezeket így kell bemutatni ... Jól tettétek
[quote=Vegzet1971][quote=parbaniek]Hu!
Backi nem semmi a csaj mufja!
Rendesen kitágul.
Isteni lehet vele játszadozni.
Szopni is szeret?[/quote] nagyon kamuk! Nem is válaszolnak értelmesen![/quote]
Kertem parszor kattanj le rolam! Nem csipem a zaklatokat!
Kertem parszor kattanj le rolam! Nem csipem a zaklatokat!
[quote=Vegzet1971][quote=Törpapa 67]Ilyen ébredés után a nap is jó lehet. Kívánlak drága. De minden napra hasonló jókat kívánok nektek. Tibor vagyok Szombathelyről.[rászopnál a tumibőlkicsúszó farkamra és vissza raknád bele? /quote][/quote]
Koszi de kijagyom ahogy a parom is!
Nem igazan jon be a modorod!
Sorry
Ilyen ébredés után a nap is jó lehet. Kívánlak drága. De minden napra hasonló jókat kívánok nektek. Tibor vagyok Szombathelyről.[rászopnál a tumibőlkicsúszó farkamra és vissza raknád bele? /quote]
Koszi de kijagyom ahogy a parom is!
Nem igazan jon be a modorod!
Sorry
[quote=Vegzet1971][quote=Ben es Tim][quote=Vegzet1971]Nem érdekel hogy mit szólsz hozzá,de élvezném ha a pinádb9l kicsúszó farkamra rászopjon a pasid és vissza igazítson beléd![/quote]
Volt ilyen...[/quote]élvezném![/quote]Élvezném!
Nem érdekel hogy mit szólsz hozzá,de élvezném ha a pinádb9l kicsúszó farkamra rászopjon a pasid és vissza igazítson beléd!
[quote=Ben es Tim][quote=Vegzet1971]Nem érdekel hogy mit szólsz hozzá,de élvezném ha a pinádb9l kicsúszó farkamra rászopjon a pasid és vissza igazítson beléd![/quote]
Volt ilyen...[/quote]élvezném!
Nem érdekel hogy mit szólsz hozzá,de élvezném ha a pinádb9l kicsúszó farkamra rászopjon a pasid és vissza igazítson beléd!
[quote=Vegzet1971]Nem érdekel hogy mit szólsz hozzá,de élvezném ha a pinádb9l kicsúszó farkamra rászopjon a pasid és vissza igazítson beléd![/quote]
Volt ilyen...
[quote=zsuzsiesrobi77]Nagyon jók vagytok szívesen csatlakoznánk hozzátok :-)))[/quote]
Jo is lenne... De sajna nindketten heterok vagytok mi meg bi pár
Nagyon jók vagytok szívesen csatlakoznánk hozzátok :-)))
Jo is lenne... De sajna nindketten heterok vagytok mi meg bi pár