[quote=Törpapa 67]Habosra nyalnám, majd dugnám... Temondtad...[/quote]
Örömmel nézném végig mit csinalsz vele.
Nagyon izgatna hogy egy idősebb férfi kefelné szétt
Örömmel nézném végig mit csinalsz vele.
Nagyon izgatna hogy egy idősebb férfi kefelné szétt
[quote=falat]Köszi szépen Balázs, hogy ilyen szépen megmutatod a párod punciát! Kedvem lenne a számra venni és utána jól megmártózni a forró barlangban. Isteni érzés lehet a habjaiban elmerülni.[/quote]
Igen isteni punci, es jó meleg.
Nagyon finom íze van.
Örömmel neznélek ahogy dolgozol rajta.
Köszi szépen Balázs, hogy ilyen szépen megmutatod a párod punciát! Kedvem lenne a számra venni és utána jól megmártózni a forró barlangban. Isteni érzés lehet a habjaiban elmerülni.
Igen isteni punci, es jó meleg.
Nagyon finom íze van.
Örömmel neznélek ahogy dolgozol rajta.
Köszi szépen Balázs, hogy ilyen szépen megmutatod a párod punciát! Kedvem lenne a számra venni és utána jól megmártózni a forró barlangban. Isteni érzés lehet a habjaiban elmerülni.
A csillogó bejáraton eltűnő makkot selymesen körülölelő érzés!
Csak úgy elképzeltem, hogy aztán kihúzva, friss, meleg anyaggal elönteni a lüktető csiklót!
A gondolattól is bizserget az izgalom.
A csillogó bejáraton eltűnő makkot selymesen körülölelő érzés!
Csak úgy elképzeltem, hogy aztán kihúzva, friss, meleg anyaggal elönteni a lüktető csiklót!
A gondolattól is bizserget az izgalom.
[quote=falat][quote=Balazs007]Minnél többen dugnátok, annál jobban élvezném!!![/quote]
Ha az asszonyka benne van, akkor mi szivesen megyünk! Szerintem nyugodtan mondhatom menyus nevében is. :)[/quote]
Naná, hogy mennék!
Többen, még jobb lenne!
Minnél többen dugnátok, annál jobban élvezném!!!
Ha az asszonyka benne van, akkor mi szivesen megyünk! Szerintem nyugodtan mondhatom menyus nevében is. :)
[quote=Balazs007]Minnél többen dugnátok, annál jobban élvezném!!![/quote]
Ha az asszonyka benne van, akkor mi szivesen megyünk! Szerintem nyugodtan mondhatom menyus nevében is. :)
Minnél többen dugnátok, annál jobban élvezném!!!