[quote=Érett pasi][quote=Kat][quote=longdongX]Voltam ilyen punciban közel 180centis termetes nőben.Isteni.Odahúzta a kezét nem azonnal de nyújtott enyérrel a tenyerem ajáig befértem alapból 17-17,5 felizgulva rámértem a kezemre.A 18as farkam mikor tövig lovagolta kifeszült benne és jól elfért.Meg még egy 185cm magas volt kosárlabdázóval is voltam annak mégnagyobb puncija volt Azt éreztem az akkor 16/alig 4 vastag farkammal hogy hárman elférnék egymás mellett és hosszban sem értem el a végét pedig két kezem már akkor végigérte a farkam.Minden lökésre nyögött egyet nagyon jó volt.Azóta csak a nagypinájú meg termetes nőket szeretem.[/quote]
Hát én csak 161cm vagyok,de gond nélkül be tudok vállalni 20cm feletti vastag farkú pasit főleg ha magas, izmos és jóképű!![/quote]Volt már benned két fasz egyszerre?[/quote]
Volt igen!
[quote=Kat][quote=longdongX]Voltam ilyen punciban közel 180centis termetes nőben.Isteni.Odahúzta a kezét nem azonnal de nyújtott enyérrel a tenyerem ajáig befértem alapból 17-17,5 felizgulva rámértem a kezemre.A 18as farkam mikor tövig lovagolta kifeszült benne és jól elfért.Meg még egy 185cm magas volt kosárlabdázóval is voltam annak mégnagyobb puncija volt Azt éreztem az akkor 16/alig 4 vastag farkammal hogy hárman elférnék egymás mellett és hosszban sem értem el a végét pedig két kezem már akkor végigérte a farkam.Minden lökésre nyögött egyet nagyon jó volt.Azóta csak a nagypinájú meg termetes nőket szeretem.[/quote]
Hát én csak 161cm vagyok,de gond nélkül be tudok vállalni 20cm feletti vastag farkú pasit főleg ha magas, izmos és jóképű!![/quote]Volt már benned két fasz egyszerre?
Voltam ilyen punciban közel 180centis termetes nőben.Isteni.Odahúzta a kezét nem azonnal de nyújtott enyérrel a tenyerem ajáig befértem alapból 17-17,5 felizgulva rámértem a kezemre.A 18as farkam mikor tövig lovagolta kifeszült benne és jól elfért.Meg még egy 185cm magas volt kosárlabdázóval is voltam annak mégnagyobb puncija volt Azt éreztem az akkor 16/alig 4 vastag farkammal hogy hárman elférnék egymás mellett és hosszban sem értem el a végét pedig két kezem már akkor végigérte a farkam.Minden lökésre nyögött egyet nagyon jó volt.Azóta csak a nagypinájú meg termetes nőket szeretem.
Hát én csak 161cm vagyok,de gond nélkül be tudok vállalni 20cm feletti vastag farkú pasit főleg ha magas, izmos és jóképű!!
[quote=Kat][quote=Sakai]2 ököl járt már benned egyszerre?[/quote]
Nem, azért az már sok lenne[/quote]
Mindenesetre guszta punci! El tudnék vele játszani
2 ököl járt már benned egyszerre?
Nem, azért az már sok lenne
Mindenesetre guszta punci! El tudnék vele játszani
[quote=Kat][quote=kövér legyen]huha itt tényleg van mit fogni. szerencsés az a popo ékszer[/quote]
Én azért másnak jobban örülnék az ékszer helyett[/quote]igen? ekkora poponak mondjuk más is örülne. van az a kolbász ami izzadna benne
huha itt tényleg van mit fogni. szerencsés az a popo ékszer
Én azért másnak jobban örülnék az ékszer helyett
igen? ekkora poponak mondjuk más is örülne. van az a kolbász ami izzadna benne
[quote=longdongX]Voltam ilyen punciban közel 180centis termetes nőben.Isteni.Odahúzta a kezét nem azonnal de nyújtott enyérrel a tenyerem ajáig befértem alapból 17-17,5 felizgulva rámértem a kezemre.A 18as farkam mikor tövig lovagolta kifeszült benne és jól elfért.Meg még egy 185cm magas volt kosárlabdázóval is voltam annak mégnagyobb puncija volt Azt éreztem az akkor 16/alig 4 vastag farkammal hogy hárman elférnék egymás mellett és hosszban sem értem el a végét pedig két kezem már akkor végigérte a farkam.Minden lökésre nyögött egyet nagyon jó volt.Azóta csak a nagypinájú meg termetes nőket szeretem.[/quote]
Hát én csak 161cm vagyok,de gond nélkül be tudok vállalni 20cm feletti vastag farkú pasit főleg ha magas, izmos és jóképű!!
Voltam ilyen punciban közel 180centis termetes nőben.Isteni.Odahúzta a kezét nem azonnal de nyújtott enyérrel a tenyerem ajáig befértem alapból 17-17,5 felizgulva rámértem a kezemre.A 18as farkam mikor tövig lovagolta kifeszült benne és jól elfért.Meg még egy 185cm magas volt kosárlabdázóval is voltam annak mégnagyobb puncija volt Azt éreztem az akkor 16/alig 4 vastag farkammal hogy hárman elférnék egymás mellett és hosszban sem értem el a végét pedig két kezem már akkor végigérte a farkam.Minden lökésre nyögött egyet nagyon jó volt.Azóta csak a nagypinájú meg termetes nőket szeretem.