[quote=dekker]T Seximádok!
Először is elnézést kérek mindenkitől, hogy ez miatt új témát nyitok, de jelenleg nincs más ötletem.
Szóval: Olyan képet (vagy hasonlót) keresek amin a nő középen fekszik, és a mellette lévő faszik farkát fogja (mintha "sielne:-)) Tudom hülyén hangzik, de nem tudom ennél érthetőbben leírni. Kerestem a neten, de nem találtam ilyet, vagy legalábbis nem vettem észre. Ha valaki netán tudja, hogy hol keressek ilyet, vagy van neki az legye[/quote]-szíves adjon egy linket ide vagy e-mail-ra.
Köszönöm szépen!
T Seximádok!
Először is elnézést kérek mindenkitől, hogy ez miatt új témát nyitok, de jelenleg nincs más ötletem.
Szóval: Olyan képet (vagy hasonlót) keresek amin a nő középen fekszik, és a mellette lévő faszik farkát fogja (mintha "sielne:-)) Tudom hülyén hangzik, de nem tudom ennél érthetőbben leírni. Kerestem a neten, de nem találtam ilyet, vagy legalábbis nem vettem észre. Ha valaki netán tudja, hogy hol keressek ilyet, vagy van neki az legye
T Seximádok!
Szóval: Olyan képet (vagy hasonlót) keresek amin a nő középen fekszik, és a mellette lévő faszik farkát fogja (mintha "sielne:-)) Tudom hülyén hangzik, de nem tudom ennél érthetőbben leírni. Kerestem a neten, de nem találtam ilyet, vagy legalábbis nem vettem észre. Ha valaki netán tudja, hogy hol keressek ilyet, vagy van neki az legye