Szia Te csini lány! Nincs véletlenül egy hasonló adottságokkal rendelkezõ húgod? Én jól gondját viselném! :-) Komolyan járnék is vele! ha visszaírsz nekem, akkor adok e-mail címet.
Szia Te csini lány! Nincs véletlenül egy hasonló adottságokkal rendelkezõ húgod? Én jól gondját viselném! :-) Komolyan járnék is vele! ha visszaírsz nekem, akkor adok e-mail címet.
[quote=csmacs][quote=farokvero][quote=csmacs][quote=winter]erre ki szavaz én nem értem[/quote]Saját maga, mert ronda mint a bûn.[/quote]Te okos tojás,saját magára nem tud szavazni![/quote]Te sötét agyú farokverõ kis kis tejes edény. Ha beregisztrál több nick-kel akkor sem? Bár lehet, hogy te vagy a szõkebige álnéven? Vagy csak egy hülye farokverõ, mert nõd az nincs mi? Na melyik?[/quote]Te kis köcsög!Életedbe lehet,hogy még nõt se látál élõbe.Mire vered magad?A te képeid hol vannak te nagy pofályu.
Te kis köcsög!Életedbe lehet,hogy még nõt se látál élõbe.Mire vered magad?A te képeid hol vannak te nagy pofályu.
[quote=farokvero][quote=csmacs][quote=winter]erre ki szavaz én nem értem[/quote]Saját maga, mert ronda mint a bûn.[/quote]Te okos tojás,saját magára nem tud szavazni![/quote]Te sötét agyú farokverõ kis kis tejes edény. Ha beregisztrál több nick-kel akkor sem? Bár lehet, hogy te vagy a szõkebige álnéven? Vagy csak egy hülye farokverõ, mert nõd az nincs mi? Na melyik?
erre ki szavaz én nem értem
Saját maga, mert ronda mint a bûn.
Te okos tojás,saját magára nem tud szavazni!
Te sötét agyú farokverõ kis kis tejes edény. Ha beregisztrál több nick-kel akkor sem? Bár lehet, hogy te vagy a szõkebige álnéven? Vagy csak egy hülye farokverõ, mert nõd az nincs mi? Na melyik?