Mindenkinek vannak hisztis napjai! Ettől még Te, Kedves Sziszi, nekem továbbra is az álom nőm vagy itt az amatőr oldalon!!! ;):) [quote=sziszikebaby]Álom nő?? Na erről kérdezd meg a párom, amikor épp hisztis napom van :-)
[quote=Rudi ;)]Tökéletes testü, formás, kívánatos, ÁLOM NŐ vagy, csupa nagybetűvel!!![/quote][/quote]
Mindenkinek vannak hisztis napjai! Ettől még Te, Kedves Sziszi, nekem továbbra is az álom nőm vagy itt az amatőr oldalon!!! ;):)
Álom nő?? Na erről kérdezd meg a párom, amikor épp hisztis napom van :-)
[quote=Rudi ;)]Tökéletes testü, formás, kívánatos, ÁLOM NŐ vagy, csupa nagybetűvel!!![/quote]
Álom nő?? Na erről kérdezd meg a párom, amikor épp hisztis napom van :-)
Tökéletes testü, formás, kívánatos, ÁLOM NŐ vagy, csupa nagybetűvel!!!
Szia, köszi a bókot. Egész napos?? Azért az én teherbírásom is véges :-)
[quote=sextra]Elképesztően szép nő vagy . Egy egésznepos sexmaratont most elképzeltem Veled . Puszi mindenhova .[/quote]
Szia, köszi a bókot. Egész napos?? Azért az én teherbírásom is véges :-)
Elképesztően szép nő vagy . Egy egésznepos sexmaratont most elképzeltem Veled . Puszi mindenhova .
Szívesen. Tudod, hogy van ez...Ha már tőlem elvárja a pasim, hogy csupaszítsam vagy fazonigazítsam, akkor az a minimum, hogy én is tőle a szőrtelenítést odalennt:-)
[quote=07jedi]Végre ! Egy gyönyörű csupasz punciba egy ápolt borotvált fasz . Látványnak is csodás ... Köszi ...[/quote]
Szívesen. Tudod, hogy van ez...Ha már tőlem elvárja a pasim, hogy csupaszítsam vagy fazonigazítsam, akkor az a minimum, hogy én is tőle a szőrtelenítést odalennt:-)
Végre ! Egy gyönyörű csupasz punciba egy ápolt borotvált fasz . Látványnak is csodás ... Köszi ...