[quote=Hapi00][quote=Hapi00]Szia.Nagyon helyes,csinos szexi csaj vagy.Szerintem számomra csak egy álom ami nem elérhető a valóságban.Irigylem a párod aki nap mint nap kényeztethet.Tenyerén hordozhat.Szóval nagyon de nagyon vonzó szexi lány vagy!Egyébként rozika00 férje vagyok.[/quote] :)
[quote=Hapi00]Szia.Nagyon helyes,csinos szexi csaj vagy.Szerintem számomra csak egy álom ami nem elérhető a valóságban.Irigylem a párod aki nap mint nap kényeztethet.Tenyerén hordozhat.Szóval nagyon de nagyon vonzó szexi lány vagy!Egyébként rozika00 férje vagyok.
Szia.Nagyon helyes,csinos szexi csaj vagy.Szerintem számomra csak egy álom ami nem elérhető a valóságban.Irigylem a párod aki nap mint nap kényeztethet.Tenyerén hordozhat.Szóval nagyon de nagyon vonzó szexi lány vagy!Egyébként rozika00 férje vagyok.
Szia.Nagyon helyes,csinos szexi csaj vagy.Szerintem számomra csak egy álom ami nem elérhető a valóságban.Irigylem a párod aki nap mint nap kényeztethet.Tenyerén hordozhat.Szóval nagyon de nagyon vonzó szexi lány vagy!
Szia.Nagyon helyes,csinos szexi csaj vagy.Szerintem számomra csak egy álom ami nem elérhető a valóságban.Irigylem a párod aki nap mint nap kényeztethet.Tenyerén hordozhat.Szóval nagyon de nagyon vonzó szexi lány vagy!