[quote=Sexy blonde][quote=07jedi][quote=Sexy blonde][quote=07jedi]Fenntartom . UNALMAS![/quote]akkor ne nézzed jó ?[/quote]
Értem , de sértődés helyett tölts fel inkább kevesebb és jobb fantáziadús képeket ...[/quote]nem a sértődés a lényeg itt , hanem az hogy kétszer is vetted a fáradságot hogy ugyanazt ideird, amellett a fantázia dús dolgokról pont te nehogy mar kioktass... mikor a te képeid pont nem azok[/quote]
Értem én , csak áruld el miért is vetted le ismét a képeidet ?
Értem én , csak áruld el miért is vetted le ismét a képeidet ?
[quote=07jedi][quote=Sexy blonde][quote=07jedi]Fenntartom . UNALMAS![/quote]akkor ne nézzed jó ?[/quote]
Értem , de sértődés helyett tölts fel inkább kevesebb és jobb fantáziadús képeket ...[/quote]nem a sértődés a lényeg itt , hanem az hogy kétszer is vetted a fáradságot hogy ugyanazt ideird, amellett a fantázia dús dolgokról pont te nehogy mar kioktass... mikor a te képeid pont nem azok
Fenntartom . UNALMAS!
akkor ne nézzed jó ?
Értem , de sértődés helyett tölts fel inkább kevesebb és jobb fantáziadús képeket ...
nem a sértődés a lényeg itt , hanem az hogy kétszer is vetted a fáradságot hogy ugyanazt ideird, amellett a fantázia dús dolgokról pont te nehogy mar kioktass... mikor a te képeid pont nem azok
[quote=Sexy blonde][quote=07jedi]Fenntartom . UNALMAS![/quote]akkor ne nézzed jó ?[/quote]
Értem , de sértődés helyett tölts fel inkább kevesebb és jobb fantáziadús képeket ...
Fenntartom . UNALMAS!
akkor ne nézzed jó ?