Vidd már innen a raszerkeztett szarjaid a francba. Egyszer van melle a cselédnek, egyszer nincs, egyszer van tetkója egyszer nincs, egyszer szőke, barna ,fekete. Nagyon tré. Azt az arca van rá photoshopolva más képére te rakás szerencsétlenség XD
Vidd már innen a raszerkeztett szarjaid a francba. Egyszer van melle a cselédnek, egyszer nincs, egyszer van tetkója egyszer nincs, egyszer szőke, barna ,fekete. Nagyon tré. Azt az arca van rá photoshopolva más képére te rakás szerencsétlenség XD
[quote=Elenor3][quote=biborka40][quote=Elenor3][quote=Kolbi83]Isteni teste van szívesen megraknám hátulról ;)[/quote]
3 napja úgy megbasztam a fenekét lement a vércukra elszédült.[/quote]Egy kis anatómiát nem ártana tanulni....:D[/quote]
Neked meg a fogalmakat ismerni mert amire te gondolsz annak az anatómiához semmi köze nincs. ;)[/quote Lehet icipicit jobban mint Te!....:D
[quote=biborka40][quote=Elenor3][quote=Kolbi83]Isteni teste van szívesen megraknám hátulról ;)[/quote]
3 napja úgy megbasztam a fenekét lement a vércukra elszédült.[/quote]Egy kis anatómiát nem ártana tanulni....:D[/quote]
Neked meg a fogalmakat ismerni mert amire te gondolsz annak az anatómiához semmi köze nincs. ;)
Isteni teste van szívesen megraknám hátulról ;)
3 napja úgy megbasztam a fenekét lement a vércukra elszédült.
Egy kis anatómiát nem ártana tanulni....:D
Neked meg a fogalmakat ismerni mert amire te gondolsz annak az anatómiához semmi köze nincs. ;)
[quote=Elenor3][quote=Kolbi83]Isteni teste van szívesen megraknám hátulról ;)[/quote]
3 napja úgy megbasztam a fenekét lement a vércukra elszédült.[/quote]Egy kis anatómiát nem ártana tanulni....:D
Isteni teste van szívesen megraknám hátulról ;)
3 napja úgy megbasztam a fenekét lement a vércukra elszédült.