[quote=Norzs][quote=ágica68][quote=Norzs]Juujjj de jó☝️Kapna rendesen????????[/quote]Biztos vagy te abban?[/quote]Azt gondolom igen, imádnád amit művelnék veled????[/quote]Ne légy olyan biztos benne!
[quote=ágica68][quote=Norzs]Juujjj de jó☝️Kapna rendesen????????[/quote]Biztos vagy te abban?[/quote]Azt gondolom igen, imádnád amit művelnék veled????
Juujjj de jó☝️Kapna rendesen????????
Biztos vagy te abban?
Azt gondolom igen, imádnád amit művelnék veled????
[quote=ágica68][quote=07jedi][quote=ágica68][quote=07jedi]Jujj de izgi és dícséretes a látvány,engem nem lehetne ???[/quote]Köszönöm!Puszi![/quote]
Ejha nem válaszoltál a kérdésemre...[/quote]Mindent lehet![/quote]
Újjé,akkor szavadon foglak ...
Jujj de izgi és dícséretes a látvány,engem nem lehetne ???
[quote=07jedi][quote=ágica68][quote=07jedi]Jujj de izgi és dícséretes a látvány,engem nem lehetne ???[/quote]Köszönöm!Puszi![/quote]
Ejha nem válaszoltál a kérdésemre...[/quote]Mindent lehet!
[quote=ágica68][quote=07jedi]Jujj de izgi és dícséretes a látvány,engem nem lehetne ???[/quote]Köszönöm!Puszi![/quote]
Ejha nem válaszoltál a kérdésemre...
[quote=Janeszka][quote=ágica68][quote=Norzs]Juujjj de jó☝️Kapna rendesen????????[/quote]Biztos vagy te abban?[/quote] Hali én bisztos vagyok benne hogy nagyon meg tudnálak kúrni, soha nem felednéd a farkam[/quote]
Igen meg pakolnám úgy hogy remegve sikítva élveznél
Biztos vagy te abban?
Hali én bisztos vagyok benne hogy nagyon meg tudnálak kúrni, soha nem felednéd a farkam
Igen meg pakolnám úgy hogy remegve sikítva élveznél
[quote=ágica68][quote=Norzs]Juujjj de jó☝️Kapna rendesen????????[/quote]Biztos vagy te abban?[/quote]
Hali én bisztos vagyok benne hogy nagyon meg tudnálak kúrni, soha nem felednéd a farkam
Biztos vagy te abban?
[quote=ágica68][quote=longdongX]Itt mindenki csúnyákat ír.[/quote]Ez nem csúnya![/quote] Így van ez nem csúnya csak nevén nevezzük a dolgokat, a maguk természetességével.
Itt mindenki csúnyákat ír.
Ez nem csúnya!
Így van ez nem csúnya csak nevén nevezzük a dolgokat, a maguk természetességével.