[quote=El Loco]Ha tetszik baromi jó képeket tudok lőni a nagy szőrös seggéről akár ahogy pucsít, de mindenképp szépen széthúzva! :) Mondjuk nem átlagos ízlésnek való, de gondolom vannak akiknek bejön ez a méret és természetesség.[/quote] Nekem bejön ez a méret és természetesség!
[quote=El Loco]Ha tetszik baromi jó képeket tudok lőni a nagy szőrös seggéről akár ahogy pucsít, de mindenképp szépen széthúzva! :) Mondjuk nem átlagos ízlésnek való, de gondolom vannak akiknek bejön ez a méret és természetesség.[/quote]Szia. nekem is bejön az idősebb hölgy és a hatalams pina. szívesn néznék még képeket a szőröss seggéről. jó közelieket. szívesn kinyalnám én is.
Szia. nekem is bejön az idősebb hölgy és a hatalams pina. szívesn néznék még képeket a szőröss seggéről. jó közelieket. szívesn kinyalnám én is.
Ha tetszik baromi jó képeket tudok lőni a nagy szőrös seggéről akár ahogy pucsít, de mindenképp szépen széthúzva! :) Mondjuk nem átlagos ízlésnek való, de gondolom vannak akiknek bejön ez a méret és természetesség.
Ha tetszik baromi jó képeket tudok lőni a nagy szőrös seggéről akár ahogy pucsít, de mindenképp szépen széthúzva! :) Mondjuk nem átlagos ízlésnek való, de gondolom vannak akiknek bejön ez a méret és természetesség.