Fórum
törölt felhasználó
[quote=doggydick]Ólban basználak döglöttre, addig kúrnám a segged, hogy amikor kirántom a makkosfaszt telefosnád a vályút és közben röfögve élveznél[/quote]Jól hangzik
Írta doggydick: Ólban basználak döglöttre, addig kúrnám a segged, hogy amikor kirántom a makkosfaszt telefosnád a vályút és közben röfögve élveznél Jól hangzik
Tök jó lenne kényeztetni, dugni!
Tök jó lenne kényeztetni, dugni!
Ólban basználak döglöttre, addig kúrnám a segged, hogy amikor kirántom a makkosfaszt telefosnád a vályút és közben röfögve élveznél
Ólban basználak döglöttre, addig kúrnám a segged, hogy amikor kirántom a makkosfaszt telefosnád a vályút és közben röfögve élveznél
törölt felhasználó
[quote=doggydick]Telehugyozom a szétbaszott picsádat[/quote]Fér bele rendesen
Írta doggydick: Telehugyozom a szétbaszott picsádat Fér bele rendesen
Telehugyozom a szétbaszott picsádat
Telehugyozom a szétbaszott picsádat
törölt felhasználó
[quote=sake]Dugható?[/quote]több fasszal is
Írta sake: Dugható? több fasszal is
Tolnám neked hátulról a nagy makkos faszomat, aztán mikor élvezek, tövig nyomnám.
Isteni izgató a kinyílt pinád.
Tele élvezném naponta..
Tolnám neked hátulról a nagy makkos faszomat, aztán mikor élvezek, tövig nyomnám.
Isteni izgató a kinyílt pinád.
Tele élvezném naponta..
Isteni pinád van.Tolnám bele a faszom tövig és bele elvezném az összes gecimet.Basználak éjjel nappal.
Isteni pinád van.Tolnám bele a faszom tövig és bele elvezném az összes gecimet.Basználak éjjel nappal.
törölt felhasználó
[quote=madcat]Szeretném ha azután hogy beleélveztem abba a ribanc pinalyukadba elkezdenéd szopni a faszom, hogy újra felálltsd. Eközben én széthúznám a pinádat hogy lássam a gecimet benne, meg hogy lássam ahogy kinyomod magadból egy kis pisi kíséretében.[/quote]Jól hangzik nagyon
Írta madcat: Szeretném ha azután hogy beleélveztem abba a ribanc pinalyukadba elkezdenéd szopni a faszom, hogy újra felálltsd. Eközben én széthúznám a pinádat hogy lássam a gecimet benne, meg hogy lássam ahogy kinyomod magadból egy kis pisi kíséretében. Jól hangzik nagyon
Szeretném ha azután hogy beleélveztem abba a ribanc pinalyukadba elkezdenéd szopni a faszom, hogy újra felálltsd. Eközben én széthúznám a pinádat hogy lássam a gecimet benne, meg hogy lássam ahogy kinyomod magadból egy kis pisi kíséretében.
Szeretném ha azután hogy beleélveztem abba a ribanc pinalyukadba elkezdenéd szopni a faszom, hogy újra felálltsd. Eközben én széthúznám a pinádat hogy lássam a gecimet benne, meg hogy lássam ahogy kinyomod magadból egy kis pisi kíséretében.
Én szeretném!
Én szeretném!
isteni csöcsöd van ,élvezném ha így engednéd a számba.
Én benne lennék a többesben, szeretnélek érezni látni. Izgatni a csodás picsád
isteni csöcsöd van ,élvezném ha így engednéd a számba.
Én benne lennék a többesben, szeretnélek érezni látni. Izgatni a csodás picsád
Jó tőgyek,fejném, elkötném őket, olajos mézzel kenném közé tenném a faszom úgy basznám a szádat
Jó tőgyek,fejném, elkötném őket, olajos mézzel kenném közé tenném a faszom úgy basznám a szádat
Azt a kis segglukat illendő lenne kitágítani.
Azt a kis segglukat illendő lenne kitágítani.
törölt felhasználó
[quote=mr.nobody]Gyönyörű nagy picsád van, kinyalnám a szép pináddal együtt és basználak nagyon, és a melleid közé szeretnék spriccelni ;)[/quote]A számba is jöhet
Írta mr.nobody: Gyönyörű nagy picsád van, kinyalnám a szép pináddal együtt és basználak nagyon, és a melleid közé szeretnék spriccelni ;) A számba is jöhet
Gyönyörű nagy picsád van, kinyalnám a szép pináddal együtt és basználak nagyon, és a melleid közé szeretnék spriccelni ;)
Gyönyörű nagy picsád van, kinyalnám a szép pináddal együtt és basználak nagyon, és a melleid közé szeretnék spriccelni ;)
Turkálok a picsádban, benyúlok a méhedbe is
Turkálok a picsádban, benyúlok a méhedbe is
[quote=Ribanclyuk][quote=sake]Ezt csak ököllel lehet kielégíteni![/quote]Jó nagy farkinca is egész jó.Vagy több....[/quote] Többesben is benne lennék!
Írta Ribanclyuk: Írta sake: Ezt csak ököllel lehet kielégíteni! Jó nagy farkinca is egész jó.Vagy több.... Többesben is benne lennék!
törölt felhasználó
[quote=sake]Ezt csak ököllel lehet kielégíteni![/quote]Jó nagy farkinca is egész jó.Vagy több....
Írta sake: Ezt csak ököllel lehet kielégíteni! Jó nagy farkinca is egész jó.Vagy több....
Ezt csak ököllel lehet kielégíteni!
Ezt csak ököllel lehet kielégíteni!
Lassan egy igazi szelíd csődört kell kipróbálni.az biztosan kitölti.
Lassan egy igazi szelíd csődört kell kipróbálni.az biztosan kitölti.
Szépen becsúszott az a tök...
Fene a jó dolgát... ;-)
Szépen becsúszott az a tök...
Fene a jó dolgát... ;-)
Izgató tested van
Izgató tested van
Dugható? Mindenféle megoldás érdekel!
Dugható? Mindenféle megoldás érdekel!
törölt felhasználó
[quote=mindig kemény]AZ ágyon pucsítós képed nagyon izgató.[/quote]Köszi
Írta mindig kemény: AZ ágyon pucsítós képed nagyon izgató. Köszi
AZ ágyon pucsítós képed nagyon izgató.
AZ ágyon pucsítós képed nagyon izgató.
törölt felhasználó
[quote=Tomi078]Isteni a kinyílt picsád.Belenyomnám a nagy makkos faszomat tövig.[/quote]Szeretem a faszt nagyon
Írta Tomi078: Isteni a kinyílt picsád.Belenyomnám a nagy makkos faszomat tövig. Szeretem a faszt nagyon
Isteni a kinyílt picsád.Belenyomnám a nagy makkos faszomat tövig.
Isteni a kinyílt picsád.Belenyomnám a nagy makkos faszomat tövig.
törölt felhasználó
[quote=doggydick]Beöntést kapsz szuka olajos tejjel utána tövig nyomom a makkosfaszt a kloákádba, műfasszal a mocskos pinádban[/quote]Azt élvezné a ribanc picsám
Írta doggydick: Beöntést kapsz szuka olajos tejjel utána tövig nyomom a makkosfaszt a kloákádba, műfasszal a mocskos pinádban Azt élvezné a ribanc picsám