[quote=CsiklóCsók]Frankó, hogy végül csak föltöltötték a videóidat! :-*[/quote]
De nem én voltam!!! Valaki feltörhette a fiókomat és a tudtom nélkül feltöltött 2 részletet a több videómból! Hogyan lehet eltávolíttatni?!??
De nem én voltam!!! Valaki feltörhette a fiókomat és a tudtom nélkül feltöltött 2 részletet a több videómból! Hogyan lehet eltávolíttatni?!??
[quote=ágica68]Szia!Nem ismerjük egymást,mégis te küldted a linket nekünk is!Azt ,hogyan csináltad?[/quote]Akkor te küldözgeted mindenkinek nem,nem kell háborogni akkor!Köszönöm!
Akkor te küldözgeted mindenkinek nem,nem kell háborogni akkor!Köszönöm!
[quote=STamas780]Marianna egy széparcú, helyes és nagyon jó testalkatú nő! Eddig nagyon jó képek kerültek fel de van még bőven miből válogatni.A sütőkesztyűs kép nagyon szexi az egyik kedvencem a sok közül.[/quote] Teljesen egyetértek veled!!
Marianna egy széparcú, helyes és nagyon jó testalkatú nő! Eddig nagyon jó képek kerültek fel de van még bőven miből válogatni.A sütőkesztyűs kép nagyon szexi az egyik kedvencem a sok közül.
Marianna egy széparcú, helyes és nagyon jó testalkatú nő! Eddig nagyon jó képek kerültek fel de van még bőven miből válogatni.A sütőkesztyűs kép nagyon szexi az egyik kedvencem a sok közül.
[quote=PinaBubus]Üdv. Itt mindenki ír ilyen kép, olyan videó. Közben sehol semmi XD[/quote]
Mert most épp levette már. De én is láttam, őrületes galéria volt, valóban több videóval is közte. Talán lesz még elérhető, remélem... ;)
Mert most épp levette már. De én is láttam, őrületes galéria volt, valóban több videóval is közte. Talán lesz még elérhető, remélem... ;)
[quote=SensualScorp]Köszönöm a meghívást az albumhoz! Nagyon izgató, bevállalós nő vagy, különdíj jár a kefélős videókért! Imádom, amikor arccal vállalja fel magát egy ilyen szexi nő. Ha nem bánod, küldök én is hasonló nyilvánosan meztelenkedő, maszturbáló fotókat, videókat. Tíz pont, hatalmasat élveztem, tribute videót, fotókat is készítettem a Te fotóidra![/quote]
Köszönöm szépen! Küldhetsz mindent, igazán kíváncsi vagyok mindenre!!!
Köszönöm szépen! Küldhetsz mindent, igazán kíváncsi vagyok mindenre!!!
Köszönöm a meghívást az albumhoz! Nagyon izgató, bevállalós nő vagy, különdíj jár a kefélős videókért! Imádom, amikor arccal vállalja fel magát egy ilyen szexi nő. Ha nem bánod, küldök én is hasonló nyilvánosan meztelenkedő, maszturbáló fotókat, videókat. Tíz pont, hatalmasat élveztem, tribute videót, fotókat is készítettem a Te fotóidra!
Köszönöm a meghívást az albumhoz! Nagyon izgató, bevállalós nő vagy, különdíj jár a kefélős videókért! Imádom, amikor arccal vállalja fel magát egy ilyen szexi nő. Ha nem bánod, küldök én is hasonló nyilvánosan meztelenkedő, maszturbáló fotókat, videókat. Tíz pont, hatalmasat élveztem, tribute videót, fotókat is készítettem a Te fotóidra!